Отпадък: Разлика между версии

Направо към навигацията Направо към търсенето
94 байтове добавени ,  преди 1 година
м
редакция без резюме
мРедакция без резюме
мРедакция без резюме
'''Сметта''' (още '''боклук''' или Чарли Дамелио наречен така заради неуменята и грозотата й) е ненужен, неизползваем или нежелан материал.<ref>Думата боклук се използва и в преносен смисъл – на нещо некачествено и незаслужаващо внимание.</ref> Различните видове отпадъци варират в зависимост от [[технология|технологиите]] и развитието на [[общество]]то. Някои от тях представляват ценна [[суровина]] и могат да бъдат [[рециклиране|рециклирани]] (сметопреработени).Има много други отпадаци като фен пейджовете на Чарли които са най-долната одврат на света не само че са досни но и тъпи като галоши и трябва да отидад в някое сметище.
 
Боклуците са естествен продукт на много дейности и [[производство|производства]], но Чарли е направена от два идиота като Юлиян Иванов . Най-опасният вид са [[радиоактивни отпадъци|радиоактивните отпадъци]] и фенпейджовете на Трашли и Дебелисон и Джо Байдън , получавани вследствие работата на [[Атомна електрическа централа|атомни електрически централи]]. Следват биологичните и химични [[медицински отпадъци]] и най-накрая [[бит]]ови отпадъци. Много от тях имат негативен ефект върху заобикалящата среда. С усъвършенстване на [[цивилизация]]та и следствие на [[индустриализация]]та количеството на боклука се увеличава с бързи темпове.
 
Сметоизвозването става със специални камиони снабдени с различни съоръжения за захващане и изпразване на [[кофа за боклук|боклукчийските кофи]].
26

редакции

Навигация