Разлика между версии на „Потребител беседа:Vodnokon4e“

Направо към навигацията Направо към търсенето
: {{ping|Алиса Селезньова}} здравей, да, с удоволствие. Но някъде докъм 15-20 май, след това ще се местя по работа (от 1 юни) на друго място, друга държава, и няма да имам възможност много после. Но ще опитам колкото мога. За жури ли имаш предвид или по-общо? Мога да следя за шаблоните и разни дреболии сега (май няма много задачи по време на самото състезание), после за статистиката и журито - мисля все ще намеря малко време. Но след края нямам да имам възможност за кореспонденцията за получаването на наградите. Или поне въобще няма да ми е до това тогава. Ако нещо конкретно сега има нужда? --[[Потребител:Vodnokon4e|Vodnokon4e]] ([[Потребител беседа:Vodnokon4e|беседа]]) 09:45, 28 март 2021 (UTC)
::Честно казано най-много бих имала нужда от помощ с жури и статистика (че жури от един е малко малко [[Картинка:Uhilen.png|:-D|link=]]). За статистиката създадох [[Уикипедия:Уикимедия ЦИЕ пролет 2021/Резултат]] по молба на организаторите, но миналата година нашата ти е направи страхотна. Ако имаш време за някои дребни поправки по време на състезанието, няма да откажа, но за това няма да имам много нужда от помощ реално. За наградите ще ми помогне Спири, а има и бегла надежда и аз да съм в България по това време, така че с тях ще се оправя.-- [[Потребител:Алиса Селезньова|Алиса Селезньова]] ([[Потребител беседа:Алиса Селезньова|беседа]]) 10:08, 28 март 2021 (UTC)
 
===ЦИЕ пролет 2021: украински теми ===
[[Потребител:Vodnokon4e|Vodnokon4e] добър ден! Искате ли да напишете или подобрите статии от предложения списък на украински теми https://meta.wikimedia.org/wiki/Wikimedia_CEE_Spring_2021/Structure/Ukraine? Например нашите личности: според изчислените траектории на Кондратюк, Съветите са летели в космоса, а янките също са летели до Луната. Попович е първият певец в космоса. Вороний извършва първата успешна трансплантация на вътрешни органи в света, Стражеско е първият, който описва симптомите на миокарден инфаркт, може би основната причина за смъртта в света. Хавкин и Заболотни са победителите в епидемиите. Дрогобич е създателят на хелиоцетричната система на света в Средновековна Европа, учителят на Коперник и ректорът на известната Болоня, борецът с чумата, един от първите хирурзи и книгопечатари в Европа. Пулюй е откривателят на неоновата радиация и рентгеновите лъчи, които Рентген му открадна и получи първата Нобелова награда за физика за това. Турчин и Коваленко са рекордни треньори в своите спортове. Крушелницкая пее при равни условия с Карузо и „Solo mie“ е за нея. Книгата на Оксана Забужко е сред най-добрите книги на 21 век https://tsn-ua.newsproxy.vip/ru/books/muzey-zabroshennyh-sekretov-oksany-zabuzhko-vklyucheno-v-reyting-luchshih-romanov-xxi- veka-1456539. html, Виничук е и автор на европейските бестселъри. Долгов и Березовски са в залите на славата, Харлан и Билодид са най-добрите спортисти на годината във формите си в света. Марчук през [[2007]] е включен в списъка със 100 изключителни гения на нашето време според британския вестник [[The Daily Telegraph]]. <ref> {{Cite web | accessdate = 18.11.2015 | title = Топ 100 живи гении | url = http://www.telegraph.co.uk/news/uknews/1567544/Top-100-living-geniuses.html|publisher = Telegraph.co.uk}} </ref>. Танците на друга жива легенда - Чапкис - се възхищаваха от Сталин и Салвадор Дали, Оксана Лынив - най-известният диригент на света, филми „Додома” и „Атлантида” - призьори на фестивали. Борис Патон ръководи Академията на науките на Украйна в продължение на 58 години, разработва методи за заваряване на съдове и много други. Като цяло трябва да погледнете какво липсва от това в bgwiki. Извинете за възможни езикови грешки--[[Потребител:Yasnodark|Yasnodark]] ([[Потребител беседа:Yasnodark|беседа]]) 13:14, 29 март 2021 (UTC)
370

редакции

Навигация