Инспектор Стрезов: Разлика между версии

от Уикипедия, свободната енциклопедия
Изтрито е съдържание Добавено е съдържание
мРедакция без резюме
Редакция без резюме
Ред 1: Ред 1:
'''Инспектор Стрезов''' е герой от поредица на списание "Космос". Във всеки брой се представя различен криминален случай, разследван от Стрезов. Читателите са поканени да го разрешат, като верният отговор излиза в следващия брой. Поради големия интерес, излиза книгата "Инспектор Стрезов решава", в която са описани около 25 [[криминалистика|криминални]] загадки, а в края на книгата са посочените и фактите, на които е обърнал внимание инспектора, за да разреши случая.
'''Инспектор Стрезов''' е герой от поредица на списание "Космос", създаден от писателя Светослав Славчев. Във всеки брой се представя различен криминален случай, разследван от Стрезов. Читателите са поканени да го разрешат, като верният отговор излиза в следващия брой. Поради големия интерес през 1980-те години излиза книгата "Инспектор Стрезов решава", в която са описани около 25 [[криминалистика|криминални]] загадки, а в края на книгата са посочените и фактите, на които е обърнал внимание инспектора, за да разреши случая. През 2002 г. излиза и втора книга "Инспектор Стрезов излиза от прикритие" (изд. Аргус, поредица 100% КРИМИ). Популярността на героя се запазва вече близо 40 години и загадки с Инспектор Стрезов продължават да се публикуват и до днес.





Версия от 12:26, 16 септември 2008

Инспектор Стрезов е герой от поредица на списание "Космос", създаден от писателя Светослав Славчев. Във всеки брой се представя различен криминален случай, разследван от Стрезов. Читателите са поканени да го разрешат, като верният отговор излиза в следващия брой. Поради големия интерес през 1980-те години излиза книгата "Инспектор Стрезов решава", в която са описани около 25 криминални загадки, а в края на книгата са посочените и фактите, на които е обърнал внимание инспектора, за да разреши случая. През 2002 г. излиза и втора книга "Инспектор Стрезов излиза от прикритие" (изд. Аргус, поредица 100% КРИМИ). Популярността на героя се запазва вече близо 40 години и загадки с Инспектор Стрезов продължават да се публикуват и до днес.