Беседа:Курт Гьодел: Разлика между версии

Съдържанието на страницата не се поддържа на други езици.
от Уикипедия, свободната енциклопедия
Изтрито е съдържание Добавено е съдържание
Dokodoko (беседа | приноси)
м Нова страница: "самоубил се" е твърде силно казано. Все пак не е бил съвсем с чист разум през това време. Истор...
 
Редакция без резюме
Ред 1: Ред 1:
== Смърт ==
"самоубил се" е твърде силно казано. Все пак не е бил съвсем с чист разум през това време. Историята е малко странна и трябва да се разрови - интересно е, как е оставен да умре от глад, доколкото помня, във болница... Ясно е, че никой не го вълнува съдбата на един луд възрастен чудак, макар и считан (заедно с Тюринг) за най-изявения математика на 20 в.
"самоубил се" е твърде силно казано. Все пак не е бил съвсем с чист разум през това време. Историята е малко странна и трябва да се разрови - интересно е, как е оставен да умре от глад, доколкото помня, във болница... Ясно е, че никой не го вълнува съдбата на един луд възрастен чудак, макар и считан (заедно с Тюринг) за най-изявения математика на 20 в. {{неподписано|Dokodoko}}

: Според английската статия, в болница е била жена му, а той е отказвал да яде храна, която тя не е опитала, за да не го отровят. Не го добавям в статията, защото обяснението ще бъде по-дълго от целия останал текст. Изобщо статията има нужда от донаписване. --[[Потребител:Nk|Спас Колев]] 14:48, 3 октомври 2008 (UTC)

Версия от 14:48, 3 октомври 2008

Смърт

"самоубил се" е твърде силно казано. Все пак не е бил съвсем с чист разум през това време. Историята е малко странна и трябва да се разрови - интересно е, как е оставен да умре от глад, доколкото помня, във болница... Ясно е, че никой не го вълнува съдбата на един луд възрастен чудак, макар и считан (заедно с Тюринг) за най-изявения математика на 20 в. — Предният неподписан коментар е направен от Dokodoko (приноси • беседа)

Според английската статия, в болница е била жена му, а той е отказвал да яде храна, която тя не е опитала, за да не го отровят. Не го добавям в статията, защото обяснението ще бъде по-дълго от целия останал текст. Изобщо статията има нужда от донаписване. --Спас Колев 14:48, 3 октомври 2008 (UTC)[отговор]