Земя на приливите: Разлика между версии

от Уикипедия, свободната енциклопедия
Изтрито е съдържание Добавено е съдържание
м меп
кат
Ред 1: Ред 1:
„Земя на приливите“ е филм на [[Тери Гилиъм]].Направен е по едноименното произведение на [[Мич Кълин]].В него се разказва за Джилайза-Роуз-малко момиче,което се премества да живее в провинцията с родителите си.Майка и ([[Дженифър Тили]])-истеричка,бързо умира и Джилайза остава да живее с баща си([[Джеф Бриджис]])-застаряваща [[рок]]-звезда,който употребява [[наркотично вещество|наркотици]].След като умира и той,Джилайза остава сама-сама с кошмарите си,които започват да придобиват живот.
„Земя на приливите“ е [[Канада|канадски]] филм на [[Тери Гилиъм]]. Направен е по едноименното произведение на [[Мич Кълин]].
В него се разказва за Джилайза-Роуз - малко момиче, което се премества да живее в провинцията с родителите си. Майка и ([[Дженифър Тили]]) - истеричка, бързо умира и Джилайза остава да живее с баща си ([[Джеф Бриджис]]) - застаряваща [[рок]]-звезда, който употребява [[наркотично вещество|наркотици]]. След като умира и той, Джилайза остава сама-сама с кошмарите си, които започват да придобиват живот.


{{култура-мъниче}}
{{култура-мъниче}}
Ред 6: Ред 8:
{{филм-мъниче}}
{{филм-мъниче}}


[[Категория:Филми]]
[[Категория:Канадски филми]]


[[de:Tideland]]
[[de:Tideland]]

Версия от 15:16, 14 октомври 2008

„Земя на приливите“ е канадски филм на Тери Гилиъм. Направен е по едноименното произведение на Мич Кълин.

В него се разказва за Джилайза-Роуз - малко момиче, което се премества да живее в провинцията с родителите си. Майка и (Дженифър Тили) - истеричка, бързо умира и Джилайза остава да живее с баща си (Джеф Бриджис) - застаряваща рок-звезда, който употребява наркотици. След като умира и той, Джилайза остава сама-сама с кошмарите си, които започват да придобиват живот.

Шаблон:Култура-мъниче Шаблон:Фантастика-мъниче Шаблон:Фентъзи-мъниче Шаблон:Филм-мъниче