Нимфадора Тонкс: Разлика между версии

от Уикипедия, свободната енциклопедия
Изтрито е съдържание Добавено е съдържание
Редакция без резюме
Редакция без резюме
Ред 7: Ред 7:


=== Личен живот ===
=== Личен живот ===
В развитието на действието Тонкс се омъжва за [[Ремус Лупин]],с когото имат син Тед Лупин,който се ражда в седмата част от поредицата и на когото кръстник става [[Хари Потър|Хари Потър(персонаж)]].В края на седмата част Нимфадора Тонкс и Ремус Лупин загиват в борбата срещу [[Лорд Волдемор]] и смъртожадните в замъка Хогуортс.Тонкс е убита от смъртожадната [[Белатрикс Лестранж]].
В развитието на действието Тонкс се омъжва за [[Ремус Лупин]],с когото имат син Тед Лупин,който се ражда в седмата част от поредицата и на когото кръстник става [[Хари Потър(персонаж)]].В края на седмата част Нимфадора Тонкс и Ремус Лупин загиват в борбата срещу [[Лорд Волдемор]] и смъртожадните в замъка Хогуортс.Тонкс е убита от смъртожадната [[Белатрикс Лестранж]].





Версия от 11:42, 27 януари 2009

Нимфадора Тонкс (Шаблон:Lang-en) е героиня от поредицата книги на Джоан Роулинг - „Хари Потър“. Нимфадора, или както предпочита да я наричат - Тонкс, е била като ученичка в дом Хафълпаф,един от четирите домове в училището за магия и вълшебство Хогуортс. По-нататък тя става аврор в Министерството на Магията. След това влиза в Ордена на феникса, където става най-младият член-аврор.


Външен вид

Според описанието в книгите от поредицата,Тонкс има миша сива коса,която често придобива розови отенъци.


Личен живот

В развитието на действието Тонкс се омъжва за Ремус Лупин,с когото имат син Тед Лупин,който се ражда в седмата част от поредицата и на когото кръстник става Хари Потър(персонаж).В края на седмата част Нимфадора Тонкс и Ремус Лупин загиват в борбата срещу Лорд Волдемор и смъртожадните в замъка Хогуортс.Тонкс е убита от смъртожадната Белатрикс Лестранж.