Разлика между версии на „Беседа:Марков манастир“

Направо към навигацията Направо към търсенето
:И какво от писмото на монасите? Како мога да разберим, те търсят помощ от Александър Екзарх, а не изказват че са българи. Моля, без константните '''манипулировки'''. [[Потребител:Ъгълъ|Ъгълъ]] 16:06, 16 август 2009 (UTC)
:: Ти какво разбираш под благонадежден и неутрален източник. Благонадежден източник е енциклопедия, а неутрален какво? Да сложим македонски източници ли искаш, за да може там да пише, че манастира е македонски и е построен във време, когато земята е била македонска и е имало на нея македонци. Това ли искаш?--[[Потребител:Ilikeliljon|Ilikeliljon]] 16:20, 16 август 2009 (UTC)
Мисля че, средовековието не е от първостепенно значение тук. Ако искам да бъдем обективни, и ако искам да създадем нормална, непристрастна, не-POV енциклопедична статия, ще напишем на началото че тва е македонски манастир, а не да казваме какъв е бил през средовековието (тва е за секция история, средовековието е [[история]]). Е, за тва статията е неправдоподобна на пръв поглед. Какво па ти искаш? Какво ти създава забуна? Знаеш ли общо как се започва една енциклопедична статия (не само тук). Merci, au revoir, [[Потребител:Ъгълъ|Ъгълъ]] 16:59, 16 август 2009 (UTC)
75

редакции

Навигация