Уикипедия:Предложения за администратори/Panzer (второ номиниране): Разлика между версии

Направо към навигацията Направо към търсенето
м
право на мнение
м (право на мнение)
 
:Всеки има право на собствено мнение или това е химера? 1) Това не е официална анкета 2) Не всички са си направили табличка с критерии за отделните точки и всичко е спонтанно. Риторичен въпрос -- какво мислиш ще стане ако изведнъж всички администратори и теглим една майна на Уикипедия и се откажем от администраторския статут? Така че недей да раздаваш наставническо-моралистки мнения на бърза ръка. --[[Потребител:Webkid|Webkid]] 22:13, 1 януари 2006 (UTC)
 
:: Всеки има право на мнение, вкл. аз, и затова си го казвам. На никой не се опитвам да взема правото на мнение, просто си правя заключение от мнение. [[Потребител беседа:Stanislav|<span style="color: green;">⋯</span>]][[Потребител:Stanislav|Станислав]] 11:38, 2 януари 2006 (UTC)
 
„Всеки гледа през различни очи, за орела котката е храна, за мишката най–страшен враг, за самотния е най–добър приятел, за кучето досадна вещ, за баба ми пакостливо изчадие и т.н., а тя е всичко това накуп и докато не успеем да я погледнем през повече очи, ще е само едно от тези неща и няма да знаем какво е в действителност.“ --[[Потребител:The Engineer|The Engineer]] 22:42, 1 януари 2006 (UTC)
3280

редакции

Навигация