Дарт Плегиъс: Разлика между версии

от Уикипедия, свободната енциклопедия
Изтрито е съдържание Добавено е съдържание
JAnDbot (беседа | приноси)
м Робот Изтриване: he:דארת' פלאגיוס
Редакция без резюме
Ред 1: Ред 1:
'''Дарт Плегиъс''' е персонаж от [[Междузвездни войни]]. Той е Черен Лорд, учител на [[Дарт Сидиус]] и убит от последния. Според легендата той бил способен да предпазва от смъртта и да създава живот, като контролира митохлоридите с помощта на Силата.В трети епизод на [[Междузведни войни]] се споменава, но това споменаване много влияе на цялата галактика. Анакин иска да предпази жена си Падме от смърт.И разбира, че единственият му шанс е да научи техниката на Плегиъс.Той се изкушава от тъмната страна и цялата галактика пада в ръцете му, докато не порасва синът му .
'''Дарт Плегиъс''' е персонаж от [[Междузвездни войни]]. Той е Черен Лорд, учител на [[Дарт Сидиус]] и убит от последния. Според легендата той бил способен да предпазва от смъртта и да създава живот, като контролира митохлоридите с помощта на Силата.В трети епизод на [[Междузвездни войни]] се споменава, но това споменаване много влияе на цялата галактика. Анакин иска да предпази жена си Падме от смърт.И разбира, че единственият му шанс е да научи техниката на Плегиъс.Той се изкушава от тъмната страна и цялата галактика пада в ръцете му, докато не порасва синът му .
И така - едно споменаване много влияе на галактиката.
И така - едно споменаване много влияе на галактиката.
[[Категория:Междузвездни войни]]
[[Категория:Междузвездни войни]]

Версия от 03:06, 27 юни 2010

Дарт Плегиъс е персонаж от Междузвездни войни. Той е Черен Лорд, учител на Дарт Сидиус и убит от последния. Според легендата той бил способен да предпазва от смъртта и да създава живот, като контролира митохлоридите с помощта на Силата.В трети епизод на Междузвездни войни се споменава, но това споменаване много влияе на цялата галактика. Анакин иска да предпази жена си Падме от смърт.И разбира, че единственият му шанс е да научи техниката на Плегиъс.Той се изкушава от тъмната страна и цялата галактика пада в ръцете му, докато не порасва синът му . И така - едно споменаване много влияе на галактиката. Шаблон:Фантастика-мъниче