Adobe After Effects: Разлика между версии

от Уикипедия, свободната енциклопедия
Изтрито е съдържание Добавено е съдържание
м r2.7.1) (Робот Добавяне: id:Adobe After Effects
Редакция без резюме
Ред 1: Ред 1:
'''Adobe After Effects''' е продукт на компанията [[Adobe Systems]] и представлява програма служеща за обработка на видео файлове и за изработване на визуални ефекти. Трябва да се отбележи, че това не е програма за свързване на отделни клипове в един филм.Най-новата версия в момента е CS5.Тя е оптимизирана за Mac OS, но поддържа и Windows.Интересен факт е, че рендването (записването) на клипове в After Effects зависи от рам паметта на вашият компютър.
'''Adobe After Effects''' е продукт на компанията [[Adobe Systems]] и представлява програма служеща за обработка на видео файлове и за изработване на визуални ефекти. Трябва да се отбележи, че това не е програма за свързване на отделни клипове в един филм.Най-новата версия в момента е CS5.5. Тя е оптимизирана за Mac OS, но поддържа и Windows.Интересен факт е, че рендването (записването) на клипове в After Effects зависи от рам паметта на вашият компютър.


== Ефекти ==
== Ефекти ==

Версия от 17:10, 6 юли 2011

Adobe After Effects е продукт на компанията Adobe Systems и представлява програма служеща за обработка на видео файлове и за изработване на визуални ефекти. Трябва да се отбележи, че това не е програма за свързване на отделни клипове в един филм.Най-новата версия в момента е CS5.5. Тя е оптимизирана за Mac OS, но поддържа и Windows.Интересен факт е, че рендването (записването) на клипове в After Effects зависи от рам паметта на вашият компютър.

Ефекти

Програмата има богат набор от ефекти. Сред тях са възможности за цветова корекция, светлинни източници, двуизмерни и триизмерни присети, blur (размазващ ефект) и много други. Шаблон:Софтуер-мъниче