Южна конференция: Разлика между версии

от Уикипедия, свободната енциклопедия
Изтрито е съдържание Добавено е съдържание
м Робот Добавяне: ru:Южная Конференция
м r2.7.1) (Робот Добавяне: ro:Conference South
Ред 51: Ред 51:
[[nl:Conference South]]
[[nl:Conference South]]
[[no:Conference South]]
[[no:Conference South]]
[[ro:Conference South]]
[[ru:Южная Конференция]]
[[ru:Южная Конференция]]
[[sv:Conference South]]
[[sv:Conference South]]

Версия от 15:50, 25 септември 2011

Конференция Юг (Шаблон:Lang-en) е полупрофесионална английска футболна лига. Заема шестото ниво на английския футбол, заедно със Конференция Север, като те са разделени на географски принцип.

Структура

В Конференция Юг има 22 отбора. Всеки от тях изиграва по 2 срещи с останалите (един път като домакин и един път като гост) и получава три точки за победа, една точка за равенство и нито една точка за загуба. От тези точки се определя класирането в таблицата.

След края на сезона първият отбор заедно с победителя от елиминациите получават промоция за Националната конференция и заемат местата на два отбора заели две от последните четири места. Победителят се определя като спечели срещите над другите 3 отбора участващи в елиминациите. В полуфиналните срещи се изправят 2-рият срещу 5-тият и 3-тият срещу 4-тият. Победителите от двете срещи изиграват финална среща и победилият получава промоция.

Отборите завършили на последните 3 места в класирането на дивизията изпадат в Истмиън Премиер дивизия и Южна Премиер дивизия като техните места се заемат от шампионите на лигата и победителите от елиминациите.

Крайната позиция на даден отбор се определя в реда: брой точки, голова разлика, вкарани голове, баланс между два или повече отбори спорещи за по-високото място и най-накрая е серия от повече изиграни срещи в елиминациите.


Отбори 2008/09