Импровизация: Разлика между версии

от Уикипедия, свободната енциклопедия
Изтрито е съдържание Добавено е съдържание
м r2.7.1) (Робот Добавяне: ko:즉흥
Редакция без резюме
Ред 1: Ред 1:
'''Импровизация''' ([[италиански]]: ''improvisazione'', от [[латинско]]то ''improvisus'' — неочакван) е практика на театрална игра, пеене, разговор или реакция, на извършване на действие или на създаване (например композиране) на момента като израз на моментните усещания. При това могат да се създават нови модели и практики, символика и прочее.
'''Импровизация''' ([[италиански]]: ''improvisazione'', от [[латинско]]то ''improvisus'' — неочакван) е практика на театрална игра, пеене, разговор или реакция, на извършване на действие или на създаване (например композиране) на момента като израз на моментните усещания. При това могат да се създават нови модели и практики, символика и прочие.


Импровизацията възниква в древния тип [[музициране]], при който процесът на съчиняване на музиката произхожда непросредствено във времето на нейното изпълнение.
Импровизацията възниква в древния тип [[музициране]], при който процесът на съчиняване на музиката произхожда непосредствено във времето на нейното изпълнение. аз съм [[дебела]] и [[мръсна]] грозна коза


{{мъниче}}
{{мъниче}}

Версия от 16:00, 6 март 2012

Импровизация (италиански: improvisazione, от латинското improvisus — неочакван) е практика на театрална игра, пеене, разговор или реакция, на извършване на действие или на създаване (например композиране) на момента като израз на моментните усещания. При това могат да се създават нови модели и практики, символика и прочие.

Импровизацията възниква в древния тип музициране, при който процесът на съчиняване на музиката произхожда непосредствено във времето на нейното изпълнение. аз съм дебела и мръсна грозна коза