Гейм (рапър): Разлика между версии

Направо към навигацията Направо към търсенето
281 байтове добавени ,  преди 10 години
редакция без резюме
Редакция без резюме
Редакция без резюме
{{обработка|уикифициране (да прилича на енциклопедия), правопис, препратки}}
 
{{Музикален изпълнител
| име = [[File: Game (rapper) Logo.png|100px]]
}}
 
'''Джейсън Тейлър''', известен повече като '''Game''' (или '''The Game''') е американски рапър роден на [[29 ноември]] [[1979]] г. в родното място на Генгста рапа - Compton[[Комптън]], CA[[Калифорния]]. Но това е различна история от западната част,присъединяваПрисъединява се към изтока докато засвидетелства почитта си към Генгста рапа на 80те - NWA. The Game е бивш гангстер, който е станал рапър след като е бил прострелян 5 пъти и е бил на косъм от смъртта. Работи с легендата [[Dr. Dre]] над своя дебютен албум. The Game е известен член на бандата [[Bloods]].
 
 
 
== Дискография ==
The Documentary, (Aftermath/G Unit/Interscope), е дебютния албум на The Game, с който той става новата надежда на генгста рапа от [[Snoop Dogg]] насам. Той е посрещнат добре от [[50 Cent]], [[Nate Dogg]] и още няколко други известни рап изпълнители. Песни като "''Like Father Like Son"'', "''Church For Thugs"'', "''Dreams"'', "''Where I'm From"'', "''Westside Story"'', "''How We Do"'' и "''Put You On The Game"'' стават хитове във рап средите. The Documentary възражда истината и духа на истинския генгста рап.
 
"По-голямата част от рапа днес е аматьорски, който не казва нищо, нищо не означава и не е предназначен за никого.". Казва 24 годишния рапър с татуировка на [[NWA]] и [[Eazy-E]] на дясната ръка. "Не обиждам никого, но не виждам някой, който да работи както трябва, днешният рап не казва нищо. [[NWA]], [[The Notorious B.I.G.|Biggie Smalls]], [[Tupac|2Pac]], [[Snoop Dogg|Snoop]] and [[Jay-Z]]... всеки от тях казва нещо, но [[2рас]], [[Biggie]] и [[Eazy-E]] умряха и това беше опустошително за рапа. Ние не оставихме рапа да умре докато не го спаси бялото момче [[Eminem]]. Те със [[50 Cent]] възродиха генгста рапа. Мисля, че сега е мой ред и мога да усетя атмосферата".
The Documentary, (Aftermath/G Unit/Interscope),дебютния албум на The Game, с който той става новата надежда на генгста рапа от [[Snoop Dogg]] насам. Той е посрещнат добре от [[50 Cent]], [[Nate Dogg]] и още няколко известни рап изпълнители. Песни като "Like Father Like Son", "Church For Thugs", "Dreams", "Where I'm From", "Westside Story", "How We Do" и "Put You On The Game" стават хитове във рап средите. The Documentary възражда истината и духа на истинския генгста рап.
"По-голямата част от рапа днес е аматьорски, който не казва нищо, нищо не означава и не е предназначен за никого." Казва 24 годишния рапър с татуировка на [[NWA]] и [[Eazy-E]] на дясната ръка."Не обиждам никого, но не виждам някой, който да работи както трябва, днешният рап не казва нищо. [[NWA]], [[Biggie]], [[2Pac]], [[Snoop]] and [[Jay-Z]]... всеки от тях казва нещо, но [[2рас]], [[Biggie]] и [[Eazy-E]] умряха и това беше опустошително за рапа.Ние не оставихме рапа да умре докато не го спаси бялото момче [[Eminem]]. Те със [[50 Cent]] възродиха генгста рапа. Мисля, че сега е мой ред и мога да усетя атмосферата".
 
=== Джи - Юнит ===
През [[2004|2004 година]] година, Dr. Dre открива таланта на бъдещата супер звезда ,и двамата записват няколко дуета изаедно. ДреТой остава учуден от таланта на The Game, но поради много ангажименти със Еминем пои албуманеговия на Ем (албум [[Encore ) ]], ДреDre не може да обърне много внимание на Дъ ГеймThe Game. ТогаваТова Дрего моликара да помоли 50 СентCent да помогне на ИгратаThe Game, като го подпише под лейбъла, [[Джи-Юнит]]. След известно време, 50 сентCent обявява официално , че ИгратаThe Game е вчаст от Джи - Юнит . Двамата записват няколко световни хита като "''Westside story" '', "''How we do" '', "''Hate it or Love it" '', койвсички от койкоито помного успешни . По късно заради враждата си с [[Fat Joe ]], Jay-Z и [[Jadakiss]], 50 Сент кара The Game да ги мрази и да прави песни против тях (т.нар. DISS)наречните ''Diss''-ове), но Играта категорично отказва . ПослеТова започваводи враждадо започването на враждата между двете звезди, (The Game &и 50 )Cent. Това кара The Game да напусне Джи-Юнит. Играта започва солова кариера в която той си показва омразата към 50 Cent, като почти не прави и една песен в която да не каже някои "мили думи" за 50 Cent.
 
През [[2004]] година Dr.Dre открива таланта на бъдещата супер звезда , записват няколко дуета и Дре остава учуден от таланта на The Game, но поради много ангажименти със Еминем по албума на Ем ( Encore ) , Дре не може да обърне много внимание на Дъ Гейм . Тогава Дре моли 50 Сент да помогне на Играта . След известно време 50 сент обявява официално , че Играта е в Джи - Юнит . Двамата записват няколко световни хита като "Westside story" , "How we do" , "Hate it or Love it" , кой от кой по успешни . По късно заради враждата си с Fat Joe , Jay-Z и Jadakiss 50 Сент кара The Game да ги мрази и да прави песни против тях (т.нар. DISS) , но Играта категорично отказва . После започва вражда между двете звезди ( Game & 50 ).
Така Дъ Гейм напуска Джи - Юнит . Играта започва солова кариера той намразва 50 сент и почти няма песен в която The Game да не каже някои "мили думи" за 50 Сент .
 
[[Категория:Американски певци]]
1732

редакции

Навигация