Разлика между версии на „Плащане на клик“

Направо към навигацията Направо към търсенето
м
Най-известните сайтове за правене на пари чрез кликване :)))
м (r2.5.4) (Робот Добавяне: ro:Plata per click)
м (Най-известните сайтове за правене на пари чрез кликване :))))
[[vi:CPC]]
[[zh:每点击付费]]
http://www.clixsense.com/?4126914 Най-добрия сайт според мен за в момента..Той ми носи около $1,5 на ден и все още съм нов..по-натам повече :P
 
http://www.ptcbox.com/?rid=103718 Сайта е един от най-сигурните поради простата причина, че е собственост на "PTC BOX UK LIMITED" ("Ahmet Otun") от UK, който е собственик на MatrixMails - най старият PTR сайт, който плаща INSTANT от 2002г.
 
http://www.clicksia.com/index.php?ref=pep4o82 Сайта е в Интернет от Август 2007. с над 400 000 регистрирани потребители.За 4-те години на съществуване го прави един от най-надеждните.Направете си регистрация и започнете да печелите!
 
http://www.incentria.com/index.php?ref=pep4o82 Сайта е онлайн от Февруари 2008г. с над 300 000 хиляди потребители , никога не е имало проблеми с изплащането , което го прави един от най сигурните и надеждни сайтове ! Регистрирайте се и започнете да правите реални пари от интернет!!!
 
http://www.phd-bux.com/?ref=pep4o82
 
 
Това са ЕЛИТНИТЕ сигурните и печелившите PTC (Paid-To-Click) сайта в Интернет пространството , само от тези ТОП сайтове може да си докаране $30-$50 ДОЛАРА ДНЕВНА ПЕЧЕЛБА- ЗАДЪЖИТЕЛНИ ЗА РЕГИСТРАЦИЯ!Има и много други...тези ползвам аз и съм много доволен
 
Ако имате достатъчно свободно време,компютър и Интернет вкъщи :))) ..Това е точно за вас!!!Регистрирайте се в горепосочените сайтове и започнете да изкарвате допълнителни доходи,Плащанията стават през Paypal всеки понеделник следобед,трябва да достигнете минимума,който е различен за различните сайтове (около $2) за да можете да поискате плащане през Paypal към вашата сметка.Това е в общи линии!Очаквам ви в интернет обществото и нека правим пари заедно !!! :))))
9

редакции

Навигация