Гласът на Русия: Разлика между версии

Направо към навигацията Направо към търсенето
137 байтове добавени ,  преди 10 години
м
редакция без резюме
м (r2.7.1) (Робот Добавяне: hu:Oroszország hangja)
мРедакция без резюме
{{Обработка|форматиране}}
 
"Гласът'''„Гласът на Русия"Русия“''' е държавна мултимедийна компания, която излъчва радиопредавания за чужбина от [[29 октомври]] [[1929]] година.
Днес "Гласът на Русия" работи в Интернет на руски на още 38 други езика. Към сайта на "Гласът на Русия", който съдържа повече от 500 раздела, се обръщат посетители от 110 страни. На потребителите им е достъпно излъчването по спътниковата връзка, чрез мобилни телефони, файлове в аудио, видео и мултимедиен формат. Излъчването на радиопредавания на български език се води от април 1941 година. От април 2009 година се осъществява Интернет-излъчване.
Задачи на Компанията са да предоставя на аудиторията своевременна, точна и достоверна информация за събитията в света, да запознава световната общност с живота в Русия, както и да води диалог със сънародниците в чужбина, да съдейства за популяризиране на руската култура и руския език.
 
Днес "Гласът„Гласът на Русия"Русия“ работи в [[Интернет]] на руски на още 38 други езика. Към сайта на "Гласът„Гласът на Русия"Русия“, който съдържа повече от 500 раздела, се обръщат посетители от 110 страни. На потребителите им е достъпно излъчването по спътниковата връзка, чрез мобилни телефони, файлове в аудио, видео и мултимедиен формат. Излъчването на радиопредавания на български език се води от април 1941 година. От април 2009 година се осъществява Интернет-излъчване.
Девиз
 
Задачи на Компаниятакомпанията са да предоставя на аудиторията своевременна, точна и достоверна информация за събитията в света, да запознава световната общност с живота в Русия, както и да води диалог със сънародниците в чужбина, да съдейства за популяризиране на руската култура и [[руски език|руския език]].
 
==Девиз==
„Ние говорим с целия свят”
 
==Външни препратки==
http://bulgarian.ruvr.ru/
* [http://bulgarian.ruvr.ru/ „Гласът на Русия“]
 
==Информация==
Адрес: 115326, Москва, ул. „Пятницкая, 25 стр.1
Председател – Андрей Георгиевич Бистрицкий
 
 
{{Превод от|en|Voice of Russia|486509390}}

Навигация