Ривиера (курорт): Разлика между версии

от Уикипедия, свободната енциклопедия
Изтрито е съдържание Добавено е съдържание
Редакция без резюме
Редакция без резюме
Ред 1: Ред 1:
'''„Ривиера“''' е [[курорт]] в [[България]] разположен на [[Черно море]] северно от град [[Варна]]. Граничи със [[Златни пясъци]]. В курорт „Ривиера“ са разположени няколко петзвездни хотела като „Империал“, „Ривиера Бийч“ и „Лотос“. Преди 1989 г. комплексът беше резиденция на Държавния съвет на НРБ със строго ограничен достъп. При управлението на СДС резиденцията бе приватизирана като РМД за милион и половина долара от Емил Кюлев.
'''„Ривиера“''' е [[курорт]] в [[България]] разположен на [[Черно море]] северно от град [[Варна]]. Граничи със [[Златни пясъци]]. В курорт „Ривиера“ са разположени няколко петзвездни хотела като „Империал“, „Ривиера Бийч“ и „Лотос“. Преди 1989 г. комплексът e резиденция на Държавния съвет на НРБ със строго ограничен достъп. При управлението на СДС резиденцията бе приватизирана като РМД за милион и половина долара от Емил Кюлев.


== Източници ==
== Източници ==

Версия от 09:59, 4 август 2012

„Ривиера“ е курорт в България разположен на Черно море северно от град Варна. Граничи със Златни пясъци. В курорт „Ривиера“ са разположени няколко петзвездни хотела като „Империал“, „Ривиера Бийч“ и „Лотос“. Преди 1989 г. комплексът e резиденция на Държавния съвет на НРБ със строго ограничен достъп. При управлението на СДС резиденцията бе приватизирана като РМД за милион и половина долара от Емил Кюлев.

Източници

Шаблон:България-мъниче