Разлика между версии на „Дейвид Манкузо“

Направо към навигацията Направо към търсенето
редакция без резюме
Успехът на Дейвид да задържи своите партита "ъндърграунд" и напълно законни, за да инспирират поседователи, както и много известни частни дискотеки през седемдесетте и осемдесетте, моделирани по примера на "The Loft", в това число Paradise Garage, The Gallery, and The Saint. Манкузо също така помага за създаването на система за регистрация на класации и улесняване на разпространението на промоционални записи на неиздадени музикални произведения за улеснение на квалифицираните професионални диско водещи. В края на седемдесетте, Манкузо преустановява т.н. смесване (миксиране), давайки превес на меломанските разбирания за музикално възпроизвеждане.
 
Дейвид Манкузо е известен и с невероятните си познания оипо звуково възпроизвеждане и аудио инжинерство. Говори се, че когато Лондонския клуб Минъстри ъф Саунд отварят врати, те пускат слуха, че са купили озвучителната система на самия Дейвид Манкузо.
През 1999 г. и 2000 г. Дейвид и Колийн "Космо" Мърфи от Бичес Брю Рекърдс продуцират компилираната серия "Дейвид Манкузо представя: The Loft" , том I и том II за звукозаписната компания Nuphonic. През 2003 г., книгата на Тим Лаурънс "Любовта спаси деня: Историята на американската денс музикална култура, 1970-1979" бива издадена, включваща цялостна история на живота на Манкузо. Манкузо и неговите Лофт партита биват поместени и в документалния филм на Джосел Рамос от 2003 г. "Маестро", посветен на клубните ъндърграунд диско водещи от седемдесетте.
 
124

редакции

Навигация