Беседа:Иво Прокопиев: Разлика между версии

Направо към навигацията Направо към търсенето
редакция без резюме
No edit summary
No edit summary
::Да, то и аз нямам време. И не ми се занимава - но виж примерно източник 9 - Къде във статията се казва написаното (за Елица Панайотова), освен в хейтърските коментари? Ето затова говоря. И лично не бих чакал никакви дела за премахването на подобни внушения от текста на авторитетния проект.--[[Потребител:Rumensz|Rumensz]] ([[Потребител беседа:Rumensz|беседа]]) 10:04, 17 януари 2014 (UTC)
:::Извинете, че чак сега видях беседата, но съм съгласна с Rumensz - в бележка 9 наистина не се споменава Елица Панайотова и смятам да изтрия цялото изречение с фалшивия източник. Между другото съм съгласна и с втора точка горе - ако наистина са пуснали опровержение след седмица, не виждам защо трябва да цитираме източник, наречен "Басни" и да го представяме като твърдение.[[Картинка:Usmivka.png|:-)]] Действително статията е силно разфокусирана.--[[Потребител:Алиса Селезньова|Алиса Селезньова]] ([[Потребител беседа:Алиса Селезньова|беседа]]) 11:00, 17 януари 2014 (UTC)
 
отново са премахнати всички корекции и в този си вид статията в никакъв слуяай не е енциклопедична и безпристрастна. Напротив, тя е откровено тенденденциозна и с доста ьълт привкус. "твърди се", "според някои (неназовани) източници"... несериозно е. И защо е премахната информацията за съдебните дела, които се водят? Доста едностранчиво представяне на иформацията, което оставя място за съмнение за някакви интереси...
73

редакции

Навигация