Разлика между версии на „Песа“

Направо към навигацията Направо към търсенето
м (Добавяне на Категория:Бидгошч using HotCat)
Дейността на компанията PESA Бидгошч SA е производство, модернизация и ремонт на подвижен железопътен състав. Това е полска компания с 160-годишна традиция, която е модерна, иновативна и отворени към пазарните изисквания.Мисията на фирмата и на сътрудниците е въвеждене в експлоатация на висококачествени продукти, които отговарят на изискванията на клиентите и потребителите.Ние си сътрудничим с водещи изследователски центрове, но основната ни сила е, преди всичко, е собственият висококвалифициран и опитен екип.
 
Първият етап на започването на един проект е разработването му в отдела за изследвания и развитие , които работят около 200 дизайнери. Крайният етап е тествене на превозното средство. Днес ние сме лидер сред полските производители на подвижния железопътен състав е резултат от диверсификация на продуктите и пазарите. Кампанията предлага разнообразие от превозни средства, като например трамваите, дизелови и електрически тягови единици и локомотиви от марката PESA Gama .В Полша , превозните средства , които произвеждаме сега представени във всички региони, а в чужбина предлагането на нашите продукти постоянно се разширява . След първите експортни пазари са Украйна , Литва и Беларус .През 2008 година ICE влаковете компания PESA започват да се експлоатират в Италия , а през 2012 г. - в Казахстан. Компанията спечели голям търг в Европа търгове за доставка на 186 трамвая Pesa Swing за Варшава Трамваите Swing.Трамваи от този модел се появиха в Унгария, Румъния, Русия (Калининград). В София се движат 20 мотриси от [[PESA 122NaSF Swing]],закупени асъс отскоросредства иот СофияЕС.
ДизеловиКомпанията произвежда и дизелови мотриси, които са предназначени за превозвачи в Германия , Чехия и Русия.
Компанията увеличила произодствтото си и завоюва пазари. Това се дължи на технологичния прогрес и качество на организацията на производствените процеси. Предприятието отговаря на производствените стандарти.То също разполага с престижните сертификати, Q1 и IRIS 02.
 
Наблюдава се многократно увеличаване на производството и завоюване, през последните години, на редовни пазари в резултат на технологичния прогрес и качество на организацията на производствените процеси - максималните стандарти, посочени в документите, включително престижните сертификати, Q1 и IRIS 02.
 
== История на компанията ==
Анонимен потребител

Навигация