Разлика между версии на „Новите съседи“

Направо към навигацията Направо към търсенето
===== Актьорски състав =====
=== Настоящи герои ===
* '''Коке Калатрава''' ([[Начо Герерос]]) (сезон 1 – ¿? ) (протагонист) – Портиерът на сградата. В началото работи като градинар. Бивш затворник в процес на реинтеграция. Живее в старата каравана на Макси. Влюбва се в Нинес и заживяват заедно. ( Постоянен персонаж през всички сезони.)
 
* '''Енрике Пастор''' ([[Хосе Луис Хил]]) (сезон 1 –¿? ) ( протагонист) – Общински съветник по младежта и спорта. Съсобственик е на бар „Макс & Хенри“. Неговият стремеж е да стане домоуправител на кооперацията. Дълги години е женен за Арасели и имат син – Фран, но се развеждат, след като тя го изоставя с бележка. След временна връзка с Юдит, тя забременява от Енрике и ражда сина им Дилън, но след това се разделят. По това време успява да стане домоуправител. В сезон 8 се опитва да си върне Юдит, но безуспешно. Има кратка връзка и с Мария Тереса ( Кметицата), но на края на сезона го оставя. В 9-ти сезон става кмет на град Мадрид. ( Постоянен персонаж през всички сезони.)
 
* '''Арасели Мадариага де ла Вега''' ([[Исабел Ордас]]) (сезон 1; 5 – 9 -¿? ) (протагонист) – Бившата съпруга на Енрике и майка на Фран. Тя е много странна жена, която често пуши наргиле и медитира. Притежава фризьорски салон, докато не се развежда „за да преоткрие себе си“. Три години по-късно, и след пътуване до другия край на света, се завръща в кооперацията с различна сексуална ориентация. ( През първи и пети сезон постоянно, през шести в повечето епизоди, през седми в половината сезон, през 8-ми специално участие, през 9-ти отново постоянно участие.)
 
* '''Амадор Ривас Латоре''' ([[Пабло Чиапеля]]) (сезон 1 – ¿? ) (протагонист) – С дълго резюме, разведен баща на три деца (четири с Кокорчо). Работил е като служител на банка. Бивш домоуправител. След доброто финансово положение на семейството, бързо нещата се объркват и настъпва финансова катастрофа. В резултат на това семейството се разпада и остават без къща. През 9-ти сезон ще се оправят и с Майте ще бъдат добре. ( Постоянен персонаж през всички сезони)
 
* '''Мария Тереса „Маите“ Фигероа Еспиноса''' ([[Ева Исанта]]) (сезон 1 – ¿?) (протагонист) – Бившата жена на Амадор и майка на четири деца, едно от които е в резултат от връзката и със Серхио Ариас. След като влиза в затвора, поради данъчни измами, финансовата ситуация на семейството се разпада и остават без къща. След живеене в гаража, Майте е приета да живее при Нинес, Ракел и Коке. След книгата, която издаде тя започна да печели много пари и в 9-ти сезон вече ще има пари. ( Постоянен персонаж през всички сезони)
 
* '''Ракел Вилянуева''' ([[Ванеса Ромеро]]) (сезон 1 –¿? ) (протагонист) – Бивш директор, агент и продавач на „Мирадор де Монтепинар“. Живее с братовчедка си Нинес. Тя е красива и млада блондинка, но въпреки това не успява да намери перфектния мъж. ( Постоянен персонаж през всички сезони)
 
* '''Антонио Ресио Матаморос''' ([[Джорди Санчес]]) (сезон 1 –¿? ) (антагонист) – Търговец на риба. Притежава фирма „Морски дарове Ресио“. Съпруг на Берта. Има сестра с психични отклонения и син – хомосексуалист. Що се отнася до личността му, може да се каже, че е сатира на „хетеросексуален мъж“, арогантен, расист и хомофоб. Той смята, че животът му е добър, но в действителност няма нито приятели. В сезон 7 Берта се разделя с него и иска развод, но накрая се примиряват и се събират. ( Постоянен персонаж през всички сезони)
 
* '''Берта Ескобар''' ([[Натали Сесеня]]) (сезон 1 –¿? ) (протагонист) – Жена, лишена от чувство за хумор. Тя е много консервативна и набожна, поради което прекарва голяма част от времето си в молитви. По време на домоуправителството на съпруга си има връзка с Коке. След кратка връзка с Арасели, се връща при мъжа си и отказва да се разведе. ( Постоянен персонаж през всички сезони)
 
* '''Хавиер „Хави“ Марото Гутиерес''' ([[Антонио Пагудо]]) (сезон 1 –¿? ) (протагонист) – Син на Висенте и Гоя. Работи като компютърен програмист в международна компания и е първият домоуправител на блока. Женен за Лола като живеят в мезонет дуплекс. Двамата са родители на Урсула. Хави живее в постоянна финансова криза. ( Постоянен персонаж през всички сезони)
 
* '''Мария Долорес „Лола“ Трухильо Пачеко''' ([[Макарена Гомес]]) (сезон 1 –¿? ) (протагонист) – Отегчена от живота си и е по стъпките на майка си като започва да учи актьорско майсторство. Женена за Хави, не обича децата, но забременява и ражда дъщеря си Урсула. ( От първи до четвърти сезон – постоянно участие, в 5-ти сезон спец. участие ( последните 2 епизода). От 6-ти нататък отново е постоянен персонаж),
 
* '''Висенте Марото''' ([[Рикардо Аройо]]) (сезон 1 –¿? ) (протагонист) – Ранно пенсиониран и вдовец. Прекарва деня си на дивана пред телевизора. Съпруг на Гоя и баща на Хави. След смъртта на Гоя, не иска да живее. ( Постоянен персонаж през всички сезони)
 
*'''Карлота Ривас''' ([[Карлота Боза]]) ( сезон 1 – ,?) (второстепенна роля) – Дъщеря на Майте Фигеруа и Амадор Ривас. Иска да стане актриса и модел. В 8-ми сезон е приета в осиновително семейство с братята си; след като Майте беше пратена в затвора; а Амадор избяга в гората. ( От 1-ви до 6-ти сезон – постоянно, в 7-ми в последните 2 епизода, в 8-ми спец. участие ( 4 епизода). В 9-ти отново – постоянно участие)
 
*'''Нано Ривас''' ([[Фернандо Боза]]) ( сезон 1 – ;?) (второстепенна роля) – Син на Майте и Амадор. В 8-ми сезон е приет в осиновително семейство с братята си и сестра си. ( От 1-ви до 6-ти сезон – постоянно, в 7-ми в последните 2 епизода, в 8-ми спец. участие ( 4 епизода). В 9-ти отново – постоянно участие)
 
*'''Родриго Ривас''' ([[Родриго Еспинар]]) ( сезон 1 – ;?) (второстепенна роля) – Син на Майте и Амадор. В 8-ми сезон е приет в осиновително семейство с братята си и сестра си. ( От 1-ви до 6-ти сезон – постоянно, в 7-ми в последните 2 епизода, в 8-ми спец. участие ( 4 епизода). В 9-ти отново – постоянно участие)
 
*'''Амадор Младши „Кокорчо“''' ([[Алваро Гилардо]]) ( сезон 2 – ;?) (второстепенна роля) – Син на Амадор и Майте. В 8-ми сезон е приет в осиновително семейство с братята си и сестра си. Майте изневерява на Амадор с съседа Серхио и така се ражда „Кокорчо“. Според Амадор има пророчески особености. ( От 1-ви до 7-ми сезон – постоянно, в 8-ми спец. участие ( 4 епизода). В 9-ти отново – постоянно участие)
 
* '''Анхелинес „Нинес“ Чакон Вилянуева''' ([[Кристина Медина]]) (сезон 2 –¿? ) (антагонист) – Първа братовчедка на Ракел. Разведена и безработна. Продава утробата си на Антонио Ресио и в резултат на това ражда сина си Тонин. Влюбва се в Коке и живеят заедно. ( Постоянен персонаж от 2-ри сезон)
 
*'''Тонин Ресио''' ([[Адам Соунта]]) ( сезон 3 – ;?) – Син на Нинес и Антонио Ресио. Ражда се чрез изкуствено раждане. Той е бил " подарък" за Берта за рождения и ден; но тя вече не искала бебето и Нинес остана да се грижи за него. ( Постоянен персонаж от 3-ти сезон)
* '''Мария Тереса „Мари Тере“ Валверде''' ([[Хема Куерво]]) (сезон 1 – 4 ) (протагонист отначало) – Вдовица. Тя и приятелката и Исаскун решават да избягат от старческия дом. Двете успяват да си присвоят апартамент в кооперацията. ( Постоянен персонаж от 1-ви до 4-ти сезон)
* '''Юдит Бекер''' ([[Кристина Кастаньо]]) (сезон 3 –¿? ) (протагонист/антагонист) – Психолог с успешна кариера, добро финансово положение и активен социален живот. Тя е млада и красива, притежава луксозен мезонет, но не успява да срещне „принца на бял кон“, каквото е нейното най-голямо желание. След една нощ с Енрике, който е 20 години по-възрастен, се влюбва в него. Първоначално са заедно, но след това се разделят. Юдит и Енрике са родители на Дилън. ( Постоянен персонаж от 3-ти сезон)
 
*'''Дилън Бекер''' ([[Ромео Серано]]) ( сезон 7 – ;?) (второстепенна роля) – Син на Юдит Бекер и Енрике Пастор. ( Постоянен персонаж от 7-ми сезон)
 
*'''Урсула Марото''' ([[Айтана Вилецерел]]) ( сезон 7 – ;?) (второстепенна роля) – Дъщеря на Лола и Хави. ( Постоянен персонаж от 7-ми сезон)
 
* '''Фермин Трухильо''' ([[Фернандо Техеро]]) (сезон 6 –¿? ) (протагонист) – Баща на Лола. Неспособен да се грижи за своята „съпруга“ и дъщеря, той ги изоставя и започва ново предизвикателство далеч от семейството си. Хави го открива и организира среща между Фермин и Лола, които искат да си дадат втори шанс. След опита си да заживее със Естела, тя го изоставя. ( В 6-ти сезон – спец. участие. От 7-ми нататък постоянен персонаж.
 
*'''Хосефина „Фина“ Паломарес''' ([[Петра Мартинес]]) (сезон 8 –¿? ) (антагонист) – Новата съседка в блока. Странните и поведения и фактът, че знае всичко за съседите си без да ги познава, карат живеещите в Монтепинар да я мислят за вещица. Тя предизвиква голямо вълнение сред живущите в сградата. Знае всичко за съседите. Тормози и дразни съседите, особено Берта и Антонио, които са под нея. Има дъщеря Елена и син Диего. ( Постоянен персонаж от 8-ми сезон)
 
*'''Чуса''' ([[Пас Падия]]) (сезон 4; 6 – 9 -¿? ) (второстепенна роля) – Наркоманка. Бившо гадже на Коке. Флиртува с Енрике и Амадор. В осми сезон има връзка с Фермин Трухильо, от който иска да има и дете, но нещата не се получават и късат. В 9-ти сезон остава да живее при Майте и Амадор и става асистентка на Майте. ( В 4-ти, 6-ти и 7-ми сезон – спец. участие. В 8-ми сезон – второстепенен герой ( в 6 епизода). В 9-ти сезон става постоянен персонаж)
 
*'''Мария Тереса Саенс – кметицата''' ([[Вероника Форке]]) (сезон 8 –¿? ) (второстепенна роля) – Новата кметица на Мадрид. Флиртува с Енрике. В края на сезона отива да живее с Енрике. Там се запознава с Арасели и стават много добри приятелки. В края на сезона оставя Енрике. ( Второстепенен герой от 8-ми сезон)
 
*'''Теодоро Ривас''' ([[Ернесто Севиля]]) (сезон 7 – 9 -¿? ) (второстепенна роля) – Брат на Амадор. Когато са били деца Амадор го е бутнал в храстите и случайно е паднал в кладенец, който е бил скрит. ( В 7-ми и 8-ми сезон спец. участие. В 9-ти става постоянен персонаж.)
 
*'''Алваро „Алба“ Ресио''' ([[Виктор Палмеро]]) ( сезон 1 – 3, 8 – 9 – ¿?) (второстепенна роля) – Транссексуалния син на Антонио и Берта, той е пратен в училище-интернат в Ирландия, след като родителите му са продали апартамента в центъра. За първи път той се появява в четвърти епизод в 1-ви сезон. Тогава се запознава с Фран и стават приятели. В втори сезон отново се появява, като тогава казва на родителите си, че е хомосексуален. В трети сезон той иска да се ожени за новото си гадже, който е арабин, но бракът се разпада напълно. В осми сезон идва като жена – Алба Ресио. Влюбва се в Лео, но по-късно той умира. ( В 1-ви, 2-ри, 3-ти и 8-ми сезон участва като специално участие ( 1 епизод). В 9-ти сезон става постоянен персонаж)
 
*'''Менчу''' ([[Лолес Леон]]) ( сезон 9 – ¿? ) – Нова съседка в блока в 9-ти сезон. Майка на Йоланда.
*'''Йоланда Морсильо''' (Мирен Ибаргунен) – Атрактивна шивачка, която работи в рамките на споразумение в магазин за дрехи и винаги казва това, което мисли.  С нейната красота и чар съблазнява един от жителите на Мирадор де Монтепинар, с когото започва връзка. В личен план, Йоланда е решена да създаде семейство и да има деца и вярва, че е време да стане майка.
 
*'''Кристобал''' ([[Мигел Релан]]) ( сезон 9 – ;?) (спец. участие) – Корумпиран политик. ( Второстепенен герой в 9-ти сезон т.н в няколко епизода)
 
*''';?''' ([[Мариа Мулинс]]) ( сезон 9 – ;?) (спец. участие) – Шефка на Енрике. ( В няколко епизода в 9-ти сезон)
 
=== Бивши герои ===
Анонимен потребител

Навигация