Разлика между версии на „Новите съседи“

Направо към навигацията Направо към търсенето
В сградата има общо десет апартамента, портиерна, два магазина, паркинг и общи части. Взаимоотношенията между съседите съвсем не са обикновени и нормални. Те никога не успяват да постигнат единодушие, а историята на всеки от тях е различна и уникална. Кавгите са ежедневие, както и комичните ситуации, пред които се изправят героите.
 
Протагонистите са Хосе Луис Хил, Кристина Кастаньо, Пабло Чиапеля, Ева Исанта, Антонио Пагудо, Макарена Гомес, Фернандо Техеро, Натали Сесеня, а ко-протагонистите - Рикардо Аройо, Начо Герерос, Исабел Ордас, Луис Мигел Сегуи, Мариви Билбао, Едуардо Гомес и Ванеса Ромеро. Антагонистите са Джорди Санчес, Кристина Медина и Петра Мартинес ( и Кристина Кастаньо в 8-ми сезон).
 
== Апартаменти ==
===== Актьорски състав =====
=== Настоящи герои ===
* '''Коке Калатрава''' ([[Начо Герерос]]) (сезон 1 – ¿? ) (ко-протагонист) – Портиерът на сградата. В началото работи като градинар. Бивш затворник в процес на реинтеграция. Живее в старата каравана на Макси. Влюбва се в Нинес и заживяват заедно. ( Постоянен персонаж през всички сезони.)
 
* '''Енрике Пастор''' ([[Хосе Луис Хил]]) (сезон 1 –¿? ) ( протагонист) – Общински съветник по младежта и спорта. Съсобственик е на бар „Макс & Хенри“. Неговият стремеж е да стане домоуправител на кооперацията. Дълги години е женен за Арасели и имат син – Фран, но се развеждат, след като тя го изоставя с бележка. След временна връзка с Юдит, тя забременява от Енрике и ражда сина им Дилън, но след това се разделят. По това време успява да стане домоуправител. В сезон 8 се опитва да си върне Юдит, но безуспешно. Има кратка връзка и с Мария Тереса ( Кметицата), но на края на сезона го оставя. В 9-ти сезон става кмет на град Мадрид. ( Постоянен персонаж през всички сезони.)
 
* '''Арасели Мадариага де ла Вега''' ([[Исабел Ордас]]) (сезон 1; 5 – 9 -¿? ) (ко-протагонист) – Бившата съпруга на Енрике и майка на Фран. Тя е много странна жена, която често пуши наргиле и медитира. Притежава фризьорски салон, докато не се развежда „за да преоткрие себе си“. Три години по-късно, и след пътуване до другия край на света, се завръща в кооперацията с различна сексуална ориентация. ( През първи и пети сезон постоянно, през шести в повечето епизоди, през седми в половината сезон, през 8-ми специално участие, през 9-ти отново постоянно участие.)
 
* '''Амадор Ривас Латоре''' ([[Пабло Чиапеля]]) (сезон 1 – ¿? ) (протагонист) – С дълго резюме, разведен баща на три деца (четири с Кокорчо). Работил е като служител на банка. Бивш домоуправител. След доброто финансово положение на семейството, бързо нещата се объркват и настъпва финансова катастрофа. В резултат на това семейството се разпада и остават без къща. През 9-ти сезон ще се оправят и с Майте ще бъдат добре. ( Постоянен персонаж през всички сезони)
* '''Мария Тереса „Маите“ Фигероа Еспиноса''' ([[Ева Исанта]]) (сезон 1 – ¿?) (протагонист) – Бившата жена на Амадор и майка на четири деца, едно от които е в резултат от връзката и със Серхио Ариас. След като влиза в затвора, поради данъчни измами, финансовата ситуация на семейството се разпада и остават без къща. След живеене в гаража, Майте е приета да живее при Нинес, Ракел и Коке. След книгата, която издаде тя започна да печели много пари и в 9-ти сезон вече ще има пари. ( Постоянен персонаж през всички сезони)
 
* '''Ракел Вилянуева''' ([[Ванеса Ромеро]]) (сезон 1 –¿? ) (ко-протагонист) – Бивш директор, агент и продавач на „Мирадор де Монтепинар“. Живее с братовчедка си Нинес. Тя е красива и млада блондинка, но въпреки това не успява да намери перфектния мъж. ( Постоянен персонаж през всички сезони)
 
* '''Антонио Ресио Матаморос''' ([[Джорди Санчес]]) (сезон 1 –¿? ) (антагонист) – Търговец на риба. Притежава фирма „Морски дарове Ресио“. Съпруг на Берта. Има сестра с психични отклонения и син – хомосексуалист. Що се отнася до личността му, може да се каже, че е сатира на „хетеросексуален мъж“, арогантен, расист и хомофоб. Той смята, че животът му е добър, но в действителност няма нито приятели. В сезон 7 Берта се разделя с него и иска развод, но накрая се примиряват и се събират. ( Постоянен персонаж през всички сезони)
* '''Мария Долорес „Лола“ Трухильо Пачеко''' ([[Макарена Гомес]]) (сезон 1 –¿? ) (протагонист) – Отегчена от живота си и е по стъпките на майка си като започва да учи актьорско майсторство. Женена за Хави, не обича децата, но забременява и ражда дъщеря си Урсула. ( От първи до четвърти сезон – постоянно участие, в 5-ти сезон спец. участие ( последните 2 епизода). От 6-ти нататък отново е постоянен персонаж),
 
* '''Висенте Марото''' ([[Рикардо Аройо]]) (сезон 1 –¿? ) (ко-протагонист) – Ранно пенсиониран и вдовец. Прекарва деня си на дивана пред телевизора. Съпруг на Гоя и баща на Хави. След смъртта на Гоя, не иска да живее. ( Постоянен персонаж през всички сезони)
 
*'''Карлота Ривас''' ([[Карлота Боза]]) ( сезон 1 – ,?) (второстепенна роля) – Дъщеря на Майте Фигеруа и Амадор Ривас. Иска да стане актриса и модел. В 8-ми сезон е приета в осиновително семейство с братята си; след като Майте беше пратена в затвора; а Амадор избяга в гората. ( От 1-ви до 6-ти сезон – постоянно, в 7-ми в последните 2 епизода, в 8-ми спец. участие ( 4 епизода). В 9-ти отново – постоянно участие)
Анонимен потребител

Навигация