Разлика между версии на „Потребител беседа:JNB45/22-08-2014“

Направо към навигацията Направо към търсенето
редакция без резюме
(Премахната редакция 7796676 на DenisWasRight (б.))
: Понятие и изобщо израз „ранен живот“ в българския език не съществува, Денисе! Има „младост“, има „юношество“, има и „детство“. А в Уикипедия в много случаи подходяща е рубриката „Образование“ за случилото се в младостта на една личност. Вие просто ни сервирате поредния лошо скалъпен англицизъм (от Early Life). Моля ви, не го използвайте занапред - ненужен е. --[[Потребител:Пища Хуфнагел|Пища Хуфнагел]] ([[Потребител беседа:Пища Хуфнагел|беседа]]) 16:56, 28 юли 2014 (UTC)
 
::Когато за пръв път се регистрирах през 2008 г. тук (дори и по-рано), тези неща ги имаше мой човек. Не съм аз този, където ги е съчинил и не съм аз този, който ще тръгне да тепърва да ги променя. Наред с този така и други англицизми може да срещнеш тук, ако тръгнеш да ги променяш и тях значи друга работа си нямаш. --[[Потребител:Denis MarinovDenisWasRight|Denis MarinovDenisWasRight]] ([[Потребител беседа:Denis MarinovDenisWasRight|беседа]]) 17:07, 28 юли 2014 (UTC)
 
::: Нека ги е имало - защо обаче да ги приемаме за естествени? Не предлагам да променяме навсякъде, а само когато правим, така или иначе, промени в дадена статия, да премахваме този израз. Ако, разбира се, постигнем съгласие, че има по-добри решения от него. --[[Потребител:Пища Хуфнагел|Пища Хуфнагел]] ([[Потребител беседа:Пища Хуфнагел|беседа]]) 17:11, 28 юли 2014 (UTC)
 
::::За статий, който вече са били променени от мен ще трябва да почакат. Занимавам се с почти всички политици във всички правителства. Дай някакви предложения за следващи редакций. Когато тези са свършени ще се върна и към старите. --[[Потребител:Denis MarinovDenisWasRight|Denis MarinovDenisWasRight]] ([[Потребител беседа:Denis MarinovDenisWasRight|беседа]]) 17:21, 28 юли 2014 (UTC)
 
== Текст с източници ==
Премахването на текст с източници е вандализъм - няма моя или твоя версия, щом е публикувана в Уикипедия, тя е вече на всички. Премахнах допълнението "досега" в мандата на президента и служебното правителство, защото, поне както аз го разбирам, досега означава досега, т.е. до този момент, което е невярно. Ако ще се слага края на мандата, то трябва да е с бъдеща дата, което ми се вижда пророческо. При всички положения няма нужда от драми.--[[Потребител:Алиса Селезньова|Алиса Селезньова]] ([[Потребител беседа:Алиса Селезньова|беседа]]) 09:31, 6 август 2014 (UTC)
:Хаха, то, че няма няма. Но просто ми беше интересно да видя защо не върна редакцията както си беше преди. „Щом е публикувана в Уикипедия, тя е вече на всички“, кажи си направо, че не ти харесва предишният ѝ вид да те разбера по добре. Ако погледнеш то само аз редактирам статиите за политици с качество и стил. Относно шаблона може и така да е, но не забравияй, че аз го докарах до това състояние не ти, Миковци и трети, които сега се правите на експерти като Орешарски! --[[Потребител:Denis MarinovDenisWasRight|Denis MarinovDenisWasRight]] ([[Потребител беседа:Denis MarinovDenisWasRight|беседа]]) 09:37, 6 август 2014 (UTC)
::Ако не сте забелязъл - Уикипедия е продукт на колективно усилие, така че да, погледнала съм и не, не съм видяла подобна тенденция в статиите за политици. Освен това тук обсъждаме редакции, а не потребители, затова ще ви помоля да цивилизовате тона си.--[[Потребител:Алиса Селезньова|Алиса Селезньова]] ([[Потребител беседа:Алиса Селезньова|беседа]]) 09:42, 6 август 2014 (UTC)

Навигация