Разлика между версии на „Силвестър (певец)“

Направо към навигацията Направо към търсенето
10 байта изтрити ,  преди 3 години
== Биография ==
 
Силвестър Джеймс е роден в [[Лос Анджелис]], [[Калифорния]], на [[6 септември]] [[1947]] година, в семейството Лета и Робърт Хърд. Много от фактите, които има за началото на живота си, са несигурни, но едно е сигурно, в детството си Силвестър е звезда на местния [[госпъл]] [[хор]]ове. Към пеенето го насочва неговата баба Джулия Морган, която е известна джаз певица през 20-те и 30-те години на ХХ век. ТалантаТалантът на Силвестър се проявява първо в църква в южен Лос Анджелис, но скоро той започва да гостува на църкви из цяла Калифорния, като е наричан "Детето чудо на госпъла".
 
Семейството на Силвестър се разпада, когато той е [[тийнейджър]]. След развода на родителите си, той заживява с майка си, а скоро и с нейния втори съпруг. Поради множество проблеми, водещи до сблъсък с майка си и пастрока си, бяга от дома, когато е на 16-годишна възраст. В продължение на няколко години живее по улиците на Лос Анджелис, но въпреки трудния живот успява да завърши гимназия и да се запише в Lamert Beauty College.
== Смърт ==
 
Силвестър умира на [[16 декември]] [[1988]] година в Сан Франциско, вследствие на усложнения от болестта [[СПИН]]. Той е само на 41-годишна възраст. Добрата му приятелка Джейни Трейси се грижи за него по време напрез последните му дни.
 
== Зала на славата ==
Анонимен потребител

Навигация