Енимъл Планет: Разлика между версии

от Уикипедия, свободната енциклопедия
Изтрито е съдържание Добавено е съдържание
м няма знаме
м интервал между скоба и съкрашение
Ред 13: Ред 13:
}}
}}


'''Animal Planet''' е името на излъчван по целия свят [[телевизионен канал]], чиито програми излъчват главно научно-популярни и документални филми. Собственност на компанията [[Discovery Communications]]. На [[1 септември]] [[2007]]г. стартира и в HD-формат.
'''Animal Planet''' е името на излъчван по целия свят [[телевизионен канал]], чиито програми излъчват главно научно-популярни и документални филми. Собственност на компанията [[Discovery Communications]]. На [[1 септември]] [[2007]] г. стартира и в HD-формат.


==Характеристика==
==Характеристика==

Версия от 03:34, 10 септември 2017

Animal Planet
Енимъл Планет
Енимъл Планет
Стартиране1 октомври 1996 г.
СобственикDiscovery Communications
Картина480i (SDTV)
1080i (HDTV)
Странамеждународен
ТВ каналиDiscovery Networks
Уебсайтhttp://animal.discovery.com/
Animal Planet в Общомедия

Animal Planet е името на излъчван по целия свят телевизионен канал, чиито програми излъчват главно научно-популярни и документални филми. Собственност на компанията Discovery Communications. На 1 септември 2007 г. стартира и в HD-формат.

Характеристика

Animal Planet е основана на 1 октомври 1996 г. Animal Planet е световен телевизионен канал, част от Discovery Networks. Animal Planet е единственият канал в България, който показва истински истории от животинския свят. Динамиката и характерните особености на различните животни са пресъздадени чрез богата гама от жанрове. Историите разказват както за дивите животни, така и за домашни любимци. Основната аудитория на канала са зрители на възраст между 25 и 54 години. Animal Planet се излъчва в България с български субтитри.

Външни препратки