Разлика между версии на „Глен Типтън“

Направо към навигацията Направо към търсенето
м
→‎Източници: https://www.rollingstone.com/music/music-news/judas-priest-launch-glenn-tipton-parkinsons-foundation-to-honor-guitarist-666848/
м
м (→‎Източници: https://www.rollingstone.com/music/music-news/judas-priest-launch-glenn-tipton-parkinsons-foundation-to-honor-guitarist-666848/)
За събирането на средства, членовете на групата пускат специална тениска - на предната страна с образа на китариста, а на обратната с надпис: "No Surrender"
 
"https://www.rollingstone.com/music/music-news/judas-priest-launch-glenn-tipton-parkinsons-foundation-to-honor-guitarist-666848/
"Както вероятно вече знаете, аз трябваше да се откажа от участието си в предстоящото турне на Джудас, поради здравословни проблеми. Аз все още ще участвам в някои представяния, ще се присъединя към момчетата за някои от песните и ще продължа да свиря дотогава, докато със състоянието си не започна да компрометирам групата. Така че, докато мога да се движа на сцената - ще бъда там. Реакцията на публиката е невероятна, сгряваща и изключително емоционална", заявява Типтън в едно от интервютата си.
 
"Както вероятно вече знаете, аз трябваше да се откажа от участието си в предстоящото турне на Джудас, поради здравословни проблеми. Аз все още ще участвам в някои представяния, ще се присъединя към момчетата за някои от песните и ще продължа да свиря дотогава, докато със състоянието си не започна да компрометирам групата. Така че, докато мога да се движа на сцената - ще бъда там. Реакцията на публиката е невероятна, сгряваща и изключително емоционална", заявява Типтън в едно от интервютата си. пред " Rolling Stone"
 
Роден е в Блекхийт (''Blackheath''), Англия на [[25 октомври]] [[1947]] г. Преди това е бил член на групата [[The Flying Hat Band]].
12

редакции

Навигация