Разлика между версии на „Кристофър Даниълс“

Направо към навигацията Направо към търсенето
м
без запетая между месец и година; козметични промени
([Съединени американски щати|САЩ] → [САЩ])
м (без запетая между месец и година; козметични промени)
Curry Man е избран за участник в World X Cup 2008 и въпреки че е обявяван като идващ от Япония, той влиза в отбор на TNA. В мач-превю, той губи от руснакът Алекс Козлов от Интернационалния отбор, а по-късно, в официален WXC мач, губи от Milano Collection AT от отбора на Япония. Curry Man участва и в отборния елиминационен мач между четири отбора на "Victory Road '08". Той е елиминиран рано в мача, но отборът му все пак взима победата след като [[Алекс Шели]] побеждава последния оцелял от отбора на Япония - [[Масато Йошино]].
 
Curry Man се присъединява към коалицията на Супер Ерик и Shark Boy - The Prince Justice Brotherhood. Тримата сеят справедливост в ринга, намесвайки се винаги когато някой взема прекалено надмощие. Тримата взимат няколко победи и в мачове, но краят на групата идва рано, когато ростера на TNA се разделя на два лагера - ветерани и амбициозни млади звезди.
 
Curry Man изиграва последния си мач в TNA на "Final Resolution 2008" във Feast or Fired мач, в който наградата са четири куфарчета - три с претендентско място за официалните титли на TNA и един със заповед за уволнение. Curry Man успява да вземе едно от куфарчетата, което се оказва, че е със заповед за уволнение.
** 3-кратен TNA X Division Шампион
** 4-кратен NWA World Tag Team Шампион – 1-кратен с Low Ki и Еликс Скипър, 1-кратен сам, 1-кратен с Джеймс Сторм, 1-кратен с Ей Джей Стайлс
** победител в TNA World X Cup – с Джери Лин, Крис Сейбин и Еликс Скипър като Team USA (2004)
** 2-кратен UPW Heavyweight Шампион
** 1-кратен WCPW League Шампион
** 1-кратен WWC Tag Team Championship – с Кевин Куин
* '''Wrestling Observer''':
** 5 звезден мач: срещу Samoa Joe срещу AJ Styles (TNA Unbreakable, 11 септември, 2005).
 
== Външни препратки ==

Навигация