Разлика между версии на „Джейсън Бейтман“

Направо към навигацията Направо към търсенето
м
неправилно членуване - предлог и пълен член
м ({{цитат уеб/книга/периодика}} премахване на език-икона= / lang-icon=)
м (неправилно членуване - предлог и пълен член)
Първата поява на Джейсън на екрана е през 1980 г. в реклама на тъй наречения сереъл в английски говорящият свят. През 1980-82 г. има малка роля в ТВ шоуто "Сребърни лъжици". За определен период от време през 80-те става идол на тийнейджърите заради ролята му в ситуационната комедия "Семейство Хоган". През 1994 г. играе във филма "Това не може да е любов" заедно с [[Катрин Хепбърн]] и [[Антъни Куин]].
 
През 2003 г. е избран за ролята на Майкъл Блът в комедийнияткомедийния сериал "Развитие в застой". Въпреки, че критиците са добре настроени към сериала, той никога не ангажира голяма аудитория и е спрян през 2006 г., но е подновен за нов четвърти сезон през 2013 г. През март 2016 г. има проблеми с ангажирането му за 5 сезон.
 
През 2012 г. Джейсън заедно с колегата си от [[Развитие в застой|"Развитие в застой"]] Уил Арнет създават документален филм, излъчван от собствения им уебсайт и озаглавен "Мъжкар". Режисиран от Морган Спърлок, филмът е избран за "специално внимание" на филмовия фестивал в Трайбека. Самият филм е комедиен поглед върху мъжката идентичност, когато става въпрос за хигиенни ритуали, спретнатост и добър външен вид с коментари на известни личности и експерти.

Навигация