Списък с епизоди на Джеси

от Уикипедия, свободната енциклопедия
Направо към: навигация, търсене

Това е списък с епизоди на "Джеси" - сериал за деца, който се излъчва по Disney Channel. Стаията съдържа дата на излъчване в САЩ и България, българските имена на епизодите и описание за епизод.

# Брой епизоди Начало в Флаг на България България Начало в Флаг на САЩ САЩ
1 26 10 март, 2012 30 септември, 2011
2 26 9 март, 2013 5 октомври, 2012
3 26 2 март, 2014 5 октомври, 2013
4 20 12 септември, 2015 9 януари, 2015

Сезон 1[редактиране | редактиране на кода]

# Заглавие Премиера Флаг на България България Премиера Флаг на САЩ САЩ
1 Ню Йорк, нова бавачка 31 декември 2011 30 септември 2011
Джеси идва в Ню Йорк и слиза от таксито точно, когато Зури изхвърля старата бавачка. Услужливото момче, работещо във фоайето и помага, а Зури иска да и стане бавачка. Първото нещо, което Джеси казва, виждайки останалите деца, е "Моля те, кажи ми, че са сбъркали апартамнета". Тези деца всъщност са момчетата Рави и Люк и голямата сестра Ема. Тяхните родители за филмов режисьор и модел. Родителите одобряват Джеси, но за съжаление не могат да идат на научният панаир на Ема. Джеси отива чак в студиото, за да ги разубеди, но не успява. Връща се в Ню Йорк, но там са и родителите. Ема печели и всички са щастливи.
2 Талантливият Господин Киплинг 10 март 2012 7 октомври 2011
Съседка на име г-жа Честърфийлд се оплаква на ЗОО-Контрол, че има гущер в сградата. Джеси и Рави правят всичко възможно да оставят Киплинг в сградата. Накрая гущерът спасява кучето на комшийката и тя позволява да остане. Казва обаче, че никога отново не иска да вижда "това ужасно същество", но говори за Зури.
3 Използвана карма 10 март 2012 14 октомври 2011
Тони кани Джеси на среща в парка, но тя прави всичко възможно той да не я хареса. Люк прави номер на Рави и чужденеца му отмъщава с оправдание за лоша карма, изсипвайки върху него какви ли не гадории и животни. Кара го да "измие кармата си". Накрая всички гледат филм, но се плашат и бягат.
4 Зомбита и чаено парти 5 17 март 2012 21 октомври 2011
Зури кани Ема на чаено парти, но тя отказва, защото е поканена от приятелка. Всъщност впоследствие Ема е зарязана, а Бъртрам — в тясно столче и кяра на НСК (Носи Си Собствена Кяра) парти. Ема решава да не изостави малката си сестричка и двете заедно си прекарват супер.
5 Звезди за един ден 24 март 2012 28 октомври 2011
Джеси пее и свири в Сентрал парк. Хората я забелязват и ѝ дават пари. Докато тя пее, Люк танцува хип-хоп и така научават, че могат да изкарат пари. Музикален продуцент ги забелязва в парка и им обещава слава като ги завежда в студиото му, за да заснемат клипа, но първо те трябва да платят 1200 $. Тони и Зури разбират за тази сделка и пристигат на време, за да разубедят Джеси и Люк да дадат парите, защото това е направил и Тони преди време и е бил измамен. Всичко приключва успешно.
6 Новата стара приятелка на Зури 9 декември 2012 4 ноември 2011
Джеси се притеснява, че Зури ще има цял живот въображаеми приятели и решава да потърси за нея истински приятели в парка. Зури среща Нана Банана, доста интересен персонаж, но на възраст доста по-голяма от нейната. Джеси започва да ревнува и търси всякакъв начин да ги раздели.
7 Зловещата Кони 14 април 2012 18 ноември 2011
Джеси вярва, че Кони е перфектната учителка по математика за Люк, без да подозира, че тя е обсебена от него. Кони кани Люк на танците, а Джеси го насърчава да приеме и скоро разбира каква е Кони - страховита преследвачка. Междувременно Рави е убеден, че може да предсказва бъдещето с приложението "Мистичната Ай-топка" на таблета си. Първоначално Зури не вярва на Рави, но след като задава въпрос, на който топката отговаря правилно, тогава най-малката сестра започва да вярва. Топката предсказва, че ще се случи нещо с Бъртрам, те го предупреждават да внимава.
8 Коледна история 14 декември 2011 9 декември 2011
Децата Рос са много развълнувани от завръщането на родителите им, затова се уверяват, че украсата на дома е перфектна. Междувременно Рави никога не е чувал за Дядо Коледа и Зури му разказва като преувеличава, че той е едва ли не и шпионин. За жалост обаче родителите не могат да се приберат, защото са попаднали в снежна буря и цялата отговорност за подаръците пада върху Бъртрам и Джеси.
9 Междузвездни войни 7 декември 2012 6 януари 2012
Известният актьор Тайлър идва в домът на Рос. Докато Джеси и Ема се борят за вниманието му, Люк и Зури си правят шеги по телефона му. Междувременно Морган Рос е в града и Бъртрам се прави, че работи. Въпреки че Морган предупреждава да не издават, че известният актьор е в дома им, Ема звъни на папараците, за да провали срещата на Джордан и Джеси, като пренебрегва забраната на баща си.
10 По-готин ли си от петокласник? - 2012 20 януари 2012
След като куклата на Зури е разрушена с Джеси се заемат да съберат 2 000 долара за нова кукла. Продават лимонада пред кооперацията, в която живеят, но г-жа Честърфийлд ги гони. Междувременно Рави започва да учи в училището на Люк и Ема и брат му очаква да се държи нормално първия ден, но Рави не може да се впише и Люк го представя като съсед на кучето на братовчед на приятел на баща му. За щастие Рави помага да спрат побойника в училище, който изяжда обядите им, като му дава люта червена индийска чушка.
11 Ще хванем влака за шестица,мисля - 2012 27 януари 2012
Джеси забелязва, че Ема прави домашното си в последния момент. Те се изгубват в метрото.
12 Романс за вещицата - 2012 10 февруари 2012
Докато снимка видео за приятелите си в Тексас, Джеси използва тиарата, която Морган е купил за Кристина за сватбата им. Докато снимат видеото на терасата тиарата пада в басейна на г-жа Честърфийлд, но тя отказва да върне короната на Джеси и смята да уведоми Кристина и Морган за това, че Джеси я е използвала. За да вземе подаръка обратно, Джеси моли Бъртрам да покани Честърфийлд на среща.
13 Принцесата и Граховото мозъче - 2012 24 февруари 2012
Принципно Джеси разказва истории на Зури преди да заспи, но този път Зури разказва на Джеси, която вкарва всички в средновековна история. Селянинът Тони ще направи всичко, за да спаси Джеси дори и да трябва да се бие за нея, срещу Броди, която в реалния живот е поканил Джеси на среща. Това кара Тони да ревнува.
14 Световна мрежа на лъжи - 2012 9 март 2012
Джеси си съперничи с друга бавачка, която забранява на Джеси да води децата на тази площадка. Агата пише на нейния уебсайт за Джеси лъжи и колко лоша бавачка е, тя публикува снимки, на които Джеси тупа Зури, като пише, че я бие редовно, което е лъжа. Кристина разбира за случката, но вярва на Джеси и не я уволнява.
15 Говорещата с деца - 2012 30 март 2012
Джеси смята, че Люк се нуждае от строга дисциплина и за да го предпази от лошото държание, и тя търси помощ от една бавачка, която се оказва кучешки треньор - Саманта. Междувременно, за да си вземат нещата, които Бъртрам им е взел, те влизат в стаята му, която е много разхвърляна и Джеси им помага да я подредят.
16 Една лепкава ситуация - 2012 13 април 2012
Ръцете на Г-жа Честърфийлд залепват за главата ѝ, защото вместо гел има лепило и тя обвинява всички деца Рос. Междувременно Джеси и Тони имат среща, но в целия този хаос те пропускат резервацията си в ресторанта, филма и обиколка с карета. Накрая Джеси се извинява за провалената среща на Тони. Рави играе ролята на детектив заедно с Г-н Киплинг, но накрая от камерите се установява, че кучето на Честърфийлд е подменило лепилото с лака.
17 Лоши момчета - 2012 27 април 2012
Ема си пада много по едно лошо момче - Винсънт. Джеси е развълнувана да се запознае с новото гадже на Ема, но когато тя го вижда е много изненадана, защото той не е нищо подобно на това, което тя очаква. Тя вярва, че той има лошо влияние върху Ема. Междувременно Зури засажда дърво в парка и става много загиржена за него.
18 Красавицата и зверовете - 2012 4 май 2012
19 Зло умножено по две - 2012 11 май 2012
Близначката на Агата идва на посещение - Анджела. Агата обаче не ѝ позволява да остане у тях, затова тя отива в дома на Рос. Първоначално тя се държи добре, но има скрита лоша страна. Джеси подозира, че Анджела се опитва да открадне работата ѝ и Тони. С помощта на Агата Джеси разкрива истинското лице на сестра ѝ. Междувременно Ема е ужасена от голямата пъпка, която расте на носа ѝ, но тя изчезва с крема на Анджела.
20 Лоши момчета - 2012 8 юни 2012
Люк и Рави управляват хеликоптер (играчка), който пада в гигантска чаша за чай. Те заедно с Бъртрам се опитват да вземат хеликоптера, но падат в чашата. Междувременно Джеси и Тони отиват на четвъртата си среща, опитвайки се да я направят перфектна. Но Джеси и Тони отново нямат късмет и те също попадат в чашата, която излива вода върху тях, но въпреки това Тони смята Джеси за красива и я целува. Епизодът завършва с танц на Тони и Джеси в чашата, заедно с Люк, Бъртрам и Рави.
21 Куклен ножник - 2012 22 юни 2012
След като гледа страшен филм а кукли, Зури отказва да спи в стаята си. Джеси я съветва да се изправи лице в лице със страха, като ѝ разкрива своя. Междувременно Люк учи Рави как да впечатли едно момиче от часа по биология, но тя си пада по Люк. Рави е нервен и смята, че Люк е виновен и го призовава за дуел - първите момчета, които се бият за нея.
22 Толкова сме обосновани - 2012 13 юли 2012
Джеси, Бъртрам и децата се отправят на почивка към Бали, но частният самолет става трудно управляем и Джеси поема контрола. Тя приземява самолета на тропически остров и заочва да мисли как да прибере децата отново вкъщи. Джеси е охапана от буболечка и това я прави луда, а Ема се опитва да я излекува с вилица-лъжица. В същото време Люк предупреждава Бъртрам и Зури, че на този остров има чудовища. Люк и Зури тръгват да търсят Рави, който умолява г-н Киплинг да се върне при него. Джеси намира децата и установява, че чудовище не съществува, а просто един биолог е с маска на насекомо. Ема успява да извика хеликоптер, който да ги спаси, но г-н Киплинг не иска да се върне и Рави решава са остане с него на острова, но в крайна сметка всички се връщат обратно у дома.
23 Обаждането на Зловещата Кони - 2012 26 юли 2012
Джеси организира пиеса, която тя е написала, когато е била ученичка и понеже смята, че Люк има потенциал, го кани да бъде главна мъжка роля. Задачата на главната женска роля е да целуне Люк и затова Кони разкарва всички момичета, които искат да участват, за да целуне Люк. В крайна сметка тя се отказва да накара Люк да я хареса и започва да илиза с Рави.
24 Кой е виновникът и история със залепващ край - 2013 10 август 2012
25 Коледна история 19 януари 2013 24 август 2012
26 Тайнственият живот на г-н Киплинг - 2013 7 септември 2012

Сезон 2[редактиране | редактиране на кода]

# Заглавие Премиера Флаг на България България Премиера Флаг на САЩ САЩ
1 Стенание 9 март 2013 5 октомври 2012
2 Зеленооки чудовища март 2013 26 октомври 2012
3 Намери си нови приятели,но скрий старите 1 април 2013 2 ноември 2012
4 101 гущера април 2013 9 ноември 2012
5 Размазване на модата май 2013 30 ноември 2012
6 Остин и Али и Джеси 25 януари 2014 7 декември 2012
7 Кажете "да" на съсипаната рокля май 2013 11 януари 2013
8 Кажете "да" на съсипаната рокля май 2013 18 януари 2013
9 Проблеми с учителя юни 2013 1 февруари 2013
10 Мъка в задния прозорец юни 2013 15 февруари 2013
11 Изиграна 10 август 2013 1 март 2013
12 17 август 2013 8 март 2013
13 Защо се влюбват рапирите 24 август 2013 5 април 2013
14 Защо се влюбват..? 5 октомври 2013 19 април 2013
15 12 октомври 2013 26 април 2013
16 26 октомври 2013 3 май 2013
17 2 ноември 2013 7 юни 2013
18 16 ноември 2013 21 юни 2013
19 Гроги от размазваща любов 30 ноември 2013 28 юни 2013
20 14 декември 2013 5 юли 2013
21 21 декември 2013 5 юли 2013
22 28 декември 2013 12 юли 2013
23 Джесинатор:денят на страшния гняв 7 декември 2013 26 юли 2013
24 6 януари 2014 9 август 2013
25 11 януари 2014 23 август 2013
26 18 януари 2014 13 септември 2013

Сезон 3[редактиране | редактиране на кода]

# Заглавие Премиера Флаг на България България Премиера Флаг на САЩ САЩ
1 1 февруари 2014 5 октомври 2013
2 Хванат на лилавопрестъплението 8 април 2014 11 октомври 2013
3 Дебютиращ и насилващ 9 април 2014 18 октомври 2013
4 13 април 2014 1 ноември 2013
5 Гущерски възходи и творчески неволи 9 март 2014 15 ноември 2013
6 23 март 2014 2 ноември 2013
7 април 2014 29 ноември 2013
8 11 май 2014 10 януари 2014
9 30 март 2014 21 февруари 2014
10 12 октомври 2014 7 март 2014
11 20 юли 2014 11 април 2014
12 19 октомври 2014 27 април 2014
13 26 октомври 2014 16 май 2014
14 2 ноември 2014 13 юни 2014
15 Мъжко-бавачка 9 ноември 2014 20 юни 2014
16 16 ноември 2014 27 юни 2014
17 23 ноември 2014 11 юли 2014
18 30 ноември 2014 25 юли 2014
19 21 март 2015 8 август 2014
20 28 март 2015 22 август 2014
21 4 април 2015 19 септември 2014
22 Патица и сдаиник 11 април 2015 26 септември 2014
23 18 април 2015 2 октомври 2014
24 25 април 2015 10 октомври 2014
25 2 май 2015 21 ноември 2014
26 Булката подлец на франкеншайн 12 декември 2014 28 ноември 2014

Сезон 4[редактиране | редактиране на кода]

# Заглавие Премиера Флаг на България България Премиера Флаг на САЩ САЩ
1 Сафари в Африка 12 септември 2015 9 януари 2013
Джеси получава мейл от Брукс и казва на Бъртрам да се грижи за децата и когато го питат къде е бавачката им, той отговаря, че тя е отишла да говори в Брукс, а те решават, че тя е в Африка. Джеси вижда бележката на носа на Бъртрам, в която пише, че децата са в Африка и я търсят там. Когато Джеси пристига, тя вижда Брукс и решава, че той все още е влюбен в нея, но той се опитва да ѝ обясни, че не е. Накрая бавачката разбира, че бившият ѝ наистина вече не е влюбен в нея, а си има приятелка.
2 Приятелско бръснене 19 септември 2015 16 януари 2015
Бъртрам помага на Люк да се обръсне, но обръсва част от главата му след като Зури го стряска. И двамата се боят от отмъщение. Джеси посъветва Люк да не си отмъщава, като той я послушва и така се превръща в един по-зрял човек. В същото време Дарла пристига в Ню Йорк, за да посети Джеси. За да избегне подигравките на Дарла за провалената сватба, Джеси представя Тони за Брукс.
3 Четири разорени деца 26 септември 2015 6 февруари 2015
Джеси съобщава на децата, че родителите им са изгубили всичките пари и всеки трябва да намери начин, по който да изкара. Междувременно г-жа Честърфийлд се мести да живее в техния апартамент, докато Тони позволява на Джеси и децата да останат в апартамента му. След дни, прекарани в тесния апартамент, Джеси научава и съобщава на децата, че родителите им са си върнали парите и грешката е била на правителството.
4 Моби и СКОБИ 3 октомври 2015 20 февруари 2015
Ема работи по нов проект, който нарича "Скоби", а Люк се подиграва, което кара Ема да се обади на екипа за специални ефекти на родителите си и да изплашат Люк. Бъртрам казва на Люк истината за шегата на Ема и той решава да си отмъсти. Зури довежда Гладис - жираф от Африка, който се привързва повече към Бъртрам и това прави Зури нещастна.
5 Карате катастрофа 10 октомври 2015 27 март 2015
Новото непокорно и темпераментно поведение на Ема учудва Джеси и тя се блъска в мениджъра на хотел "Типтън" в Ню Йорк - г-н Моусби. Той я съветва, че най-добрият начин да се разбере какво се случва е разговорът. Междувременно Люк учи Зури на карате, но тя не успява първоначално да счупи дъската. След като Люк я нарича "пиле", той я вбесява и тя успява да счупи дъската.
6 Спорни въпроси 17 октомври 2015 28 март 2015
Джеси трябва да работи по проект заедно с Хъдсън, който е много нетърпелив за нейн ужас. Междувременно Рави иска да се впише при Люк и останалите баскетболисти, но Люк не смята, че брат му ще се справи и затова Джеси му помага. Рави прави ужасен удар и топката отива в храната на звездата на NBA Крис Пол. Той си задава цел - да помогне на Рави, но това му отнема цял ден.
7 Битката за знамето 24 октомври 2015 7 април 2015
Планът за игра навън в снега се проваля след като Манхатън е връхлетян от коварна виелица и електроснабдяването е прекъснато. Семейство Рос решава да играе в апартамента игра, в която участват и Хъдсън, и Стюарт. Рави губи връзката с Джеси по време на играта, която е заслепена от победата и тя надделява над забавлението и той напуска, а Ема го последва. По-късно Джеси научава за държанието си и се извинява на Ема и Рави.
8 Каква кражба 13 декември 2015 17 април 2015
9 Урок по шофиране 7 ноември 2015 24 април 2015
10 Сбогом, Бърти! 14 ноември 2015 15 май 2015
11 21 ноември 2015 5 юни 2015
12 28 ноември 2015 6 юни 2015
13 5 декември 2015 7 юни 2015
14 12 декември 2015 10 юли 2015
15 19 декември 2015 24 юли 2015
16 26 декември 2015 11 септември 2015
17 2 януари 2016 18 септември 2015
18 9 януари 2016 2 октомври 2015
19 16 януари 2016 9 октомври 2015
20 23 януари 2015 16 октомври 2015