Уикипедия:Вълшебник/Все още не

от Уикипедия, свободната енциклопедия
Край
Stop hand nuvola green.svg
Papapishu-Wizard-in-blue-hat.svg Благодаря за използването на Уикипедия!

Макар, че предложената от вас статия ви може все още да не отговаря на изискванията на Уикипедия, тя вероятно може да бъде подобрена чрез малко допълнителна работа. Когато сметнете, че статията ви е готова, моля използвайте отново този Вълшебник (просто се върнете в началото му). Във всеки случай, ви съветваме да продължите да участвате в проекта и по други начини, като например подобряването на съществуващите статии.

Papapishu-Wizard-in-blue-hat.svg Не забравяйте, че източниците са (почти) всичко
Темата на статията ви може да има значимост, но без добро позоваване на източници, никой друг няма да се съгласи с вас; или да може провери информацията в статията ви. Основното нещо, което ви трябва е (повече) достоверни източници, които са независими от темата.

Ooo wizard by mimooh.svg

Знаете ли?

Че само неутралната гледна точка позволява на читателите да преценят и сами да изберат своята гледна точка по дадена тема? Опитайте се да предадете информацията си безпристрастно и обективно.
  • Потърсете повече източници! Научните изследвания нямат заместител.
  • Не забравяйте, че не всички неща на света отговарят на критериите за значимост – някои неща няма да отговарят и в бъдеще, а други – (вероятно) никога. Освен това, не всички неща, които отговарят на критериите за значимост, са енциклопедични – рецепти, ръководства за видеоигри, справочници, списъци, дефиниции например не са. Вижте Какво не е Уикипедия.
  • Ако не сте сигурни дали вашите източници са достатъчни, или как да пишете от неутрална гледна точка, попитайте на мястото ни за разговори.
  • Ако не можете да намерите източници за да напишете статията, можете да дадете идеята за написването ѝ. Възможно е друг редактор да има по-добри източници подръка. Не забравяйте, че голям брой ценни източници не са достъпни онлайн.

Искам да науча повече за използването на Уикипедия Искам да науча повече за писането на статиите Искам да прочета повече за неутралната гледна точка