Уикипедия:Избрани статии/Предложения/Каспийско море

от Уикипедия, свободната енциклопедия
Архив Това е архив на старо гласуване.
Моля, не редактирайте съдържанието на страницата!
  • Критерии.
  • Начало на гласуването: 13:45, 8 февруари 2018 (UTC). Край на гласуването: 1 март 2018 , 13:45.



Статията е изчерпателна, качествено написана, има добро уики-оформление, темата е интересна и свързана с едно море,свързано с произхода на Прабългарите, върху което е обърнато внимание колкото в останалите чуждоезични статии на тази тема. Червените препратки са много (съпровождащите тази статия сериозни статии и мъничета никак не са малко). Източниците, бележките и литературата са достатъчно, а картинките са повече от други статии ,за да илюстрират текста и интересните особености. Изобщо - мисля, че отговаря на критериите за да бъде избрана. Подобрения вече не виждам, така че я предлагам. Надявам се да няма хора ,които са против ,защото далеч по-некачесвени статии са избрани за избрани без съпротива. Статията е голяма по обем ,качествено написана е и е най-добрият наръчник за българите ,които ще посещават това море или пък просто искат да научат нещо за него. Надявам се да гласувате положително! --Потребител:212.25.39.171 3:50, 8 февруари 2018 (UTC)

За

Против

  1. Статията е практически без източници. Моля Ви, прочетете някоя от избраните ни статии - за препоръчване от последните избрани, за да видите какъв е стандартът тук за избрани статии и да се опитате да го постигнете с Каспийско море. Също така е и по-добре да се регистрирате. --Мико (беседа) 16:40, 8 февруари 2018 (UTC)

Коментари

Невалидни гласове

  1. За.Източниците са колкото на другите чуждоезични статии за Каспииско море ,които имат подобен обем. Тази статия е идеална според мен и забележките ми са незначителни. Има причина да избирам да гласувам положително и вярвам ,че не греша с този мой избор. Най-добре се регистрирайте ,защото така вие нямате удобствата за редактиране на регистрираните потребители! Рядко се срещат толкова качествени статии. Направо се чудя как не е била избрана по-рано. --Razgradski (беседа) 21:12, 8 февруари 2018 (UTC)