Направо към съдържанието

Уикипедия:Предложения за администратори/Liglioto

от Уикипедия, свободната енциклопедия
Архив Това е архив на старо гласуване.
Моля, не редактирайте съдържанието на страницата!
  • Начало на гласуването: ... (UTC) / Край на гласуването: ... (UTC)
  • Гласуването се провежда по мнозинство „В“, 6 или повече гласа „за“, формиращи поне 3/4 от общия брой валидни гласове.


Здравейте! Номинирам себе си за администратор. Имам опит от 2018 г. в Уикипедия и съм направил над 2.700 редакции и написал над 250 авторски статии в българския проект, а в глобалната Общност те са над 7.100. Статиите ми са предимно на тема политология, архитектура, аристокрация и Германия – сравнително слабо представени в българския проект. Една от целите ми е, да се създаде място, в което са съсредоточени знания от различни държави и култури, обогатяващи кръгозора на българските читатели. Друга цел, за която администраторските права са полезни, е подобряването на подбора на източниците, използцани в статиите. В множество статии има твърдения, за които липсат източници, а където ги име, те често са неблагонадеждни. Отвъд Уикипедия, работя като научен изследовател с натрупан опит в различни университети и съм уверен, че знанията ми, ще са от полза при осъществяването на тия цели. На разположение съм при въпроси. Поздрави, --Angel Miklashevsky (беседа) 15:19, 10 юли 2024 (UTC)

Уважаеми колега, в Уикипедия бг. има близо 30 000 биографии на европейски аристократи. Име, фамилни данни и на кой замък е бил господар. Luxferuer (беседа) 01:37, 11 юли 2024 (UTC)

За

Против

  • Против, потребителят досега не е участвал активно при решаване на конфликти по беседи и няма признаци как реално би се държал ако разполага с допълнителни административни привилегии. --Поздрави, Петър Петров 21:49, 10 юли 2024 (UTC)

Коментари

  • За да извършвате указаните по-горе неща не са Ви необходими административни права. Всъщност, те могат да се извършват дори от нерегистрирани редактори. На практика, ако извършвате административна дейност, като защита защита и изтриване на страници, блокиране и разблокиране на потребители и други, ще имате по-малко време за дейностите описани от Вас, още повече, че тази дейност е свързана с добро познаване на принципите, препоръките и добрите практики на Уикипедия, което означава още време за четене, което иначе може да инвестирате в статиите по които работите. Помислете над това. --Стан (беседа) 16:51, 10 юли 2024 (UTC)
  • Към момента се въздържам от гласуване, защото то би било с отрицателен вот. Разбирам добре доводите на колегата, но по същата логика аз се сещам поне за една дузина редактори в проекта, които имат същите приноси, включително и аз. От моя гледна точка, това не е достатъчно. Съжалявам. --Станислав Николаев 08:53, 11 юли 2024 (UTC)
    На мен по неизвесни причини ми беше отказано дори автопатрул. Luxferuer (беседа) 09:05, 11 юли 2024 (UTC)