Уикипедия беседа:Разговори/Архив/2005/октомври-ноември-декември

от Уикипедия, свободната енциклопедия
Направо към навигацията Направо към търсенето

Според мен е по-добре да се пълни енциклопедията с всякакви статии, дори и непълни, защото после могат да се редактират. Аз така разбирам смисъла на проекта. Ема.

Точно това мисля и аз - всякакви статии, защото енциклопедията е универсална, като не е необходимо те да са пълни, тъй като винаги могат да се доразвият. Но, разбира се, не бива просто да копираме статиите отнякъде (поне не без разрешението на автора), защото така се нарушава авторското право. --Borislav 14:14, 3 фев 2004 (UTC)

Преместих последните ни разговори на съответните специални страници, защото Уикипедия:Разговори стана доста голяма. Смятам, че така е по-организирано и по-лесно за поддръжка. --5ko 20:17, 19 фев 2004 (UTC)

Много добре си постъпил. --Борислав 20:31, 19 фев 2004 (UTC)

Не съм наясно!!!!!!![редактиране на кода]

Разбирам от гръцки език (наистина, не се шегувам). Не разбрах защо ми беше изпратено съобщение, че не съм искал разрешение за дребните преводи на гръцки статийки от гръцката Уики. Ако кажете, че трябва - добре, но не виждам смисъла. Трябва ли да искам разрешение за превод на статии от официален сайт за реклама на гръцки области, окръзи и т.н.? Ако е така отказвам се да търся. Другият вариант да помогна е с преводи просто се свържете с мен и няма проблеми!

ДЕДО

Здравей, изпратих ти предупреждението, заради текстовете на личности, които се намират на уеб-сървъра на bol.bg. Материалите там изглеждат като взети направо от книги, учебници по история и т.н. Не можем да ги използваме, освен ако не притежаваш официално (писмено) разрешение от авторите. Иначе нямам нищо против преводите, досега не съм забелязвал някой да е писал на гръцки, затуй поздравления за начинанието. -- SinEater 15:09, 25 дек 2004 (UTC)

Потребител Емил[редактиране на кода]

Съветвам те да не редактираш текстовете на други потребители е беседите. Върнах последната ми редакция затова, разкъса и промени смисъла на написаното от мен. Ако искаш напиши коментарите си в оригиналния текст. --The Engineer 23:14, 25 апр 2005 (UTC)

Написал съм съвсем точно и ясно, че в дебата няма място за лични забележки. --Емил Петков 23:16, 25 апр 2005 (UTC)
Не мисля, че ти трябва да определиш кое има място и кое не. --The Engineer 23:19, 25 апр 2005 (UTC)
Да разбирам ли, че не искаш да защитиш позицията си в честен и коректен спор? --Емил Петков 23:25, 25 апр 2005 (UTC)
Разбирай, че искам останалите да видят моето изказване, и в контекста в който съм го писал, а не твоето в абзац подписан от мен. --The Engineer 23:32, 25 апр 2005 (UTC)
Мое изказване в абзац, подписан от теб, няма. Изказването в скобите прави спора некоректен. --Емил Петков 23:35, 25 апр 2005 (UTC)

Поправете![редактиране на кода]

В края на страницата Ви "Редакиране на Беседа: ......" излиза следния текст: Молим ви да не копирате тук текстове от други сайтове! Благодарим ви!

Думата копирате - означава да взема от "ТУК", а не да поставя "ТУК". Поради това правилно и ясно за потребителите би било изречението: "Молим Ви да не поставяте тук текстове от други сайтове!"

Колкото до сайта Ви, смятам го за много полезен и нужен!!! Информацията е представена отлично!

Весели празници и успешна Нова година! --Коментар на анонимен потребител с адрес 194.141.65.22 (Беседа • приноси).