Файл:Star of David2.svg

от Уикипедия, свободната енциклопедия
Направо към навигацията Направо към търсенето

Оригинален файл(Файл във формат SVG, основен размер: 400 × 400 пиксела, големина на файла: 966 bytes)

Емблемата на Общомедия Този файл е от Общомедия и може да се използва от други проекти.

Следва информация за файла, достъпна през оригиналната му описателна страница.

Описание

Тази геометрична конфигурация, наречена завездата на Давид, всъщност е закодиран символ на това, в какво наистина вярват евреите и доколко и те като човешки същества са напреднали в познанието. По начетените хора знаят, че като се изключи религиозното преобличане на тази звезда, двата преплетени триъгълника означават най-общо физически символи на природни сили, които еврейските мъдреци признават или осъзнават като градивни за живота на хората и в природата. Още по-начетени други хора, които са успели да възстановят основата на всеобщото древно учение Отрис, използвано от хората в Светлия град (наричан Атлантида, Небесния град, Градът на Слънцето и т.н.), разбират ... Тони Колев (по материали на BGworld; trakbooks@yahoo.com )

Трите страни на триъгълниците, вплетени един в друг, изобразяват съответно и трите основни части както на човека, така и на Свемогъщия ни Бог, а именно: Дух, Душа и Тяло, а на Свещения Бог: Отец, Святи Дух и Исус - синът на живия Бог. Символът е за вяра и връзка на човека с Бог.

допълнил: Д. Тодоров

Лицензиране

Public domain Това изображение на проста геометрична фигура не подлежи на авторски права и поради тази причина е обществено достояние, защото се състои от информация, която е публична собственост и не съдържа оригинални авторски разработки.
Heptagon

This is incorrect description of the Star of David in Bulgarian. Jesus Christ has nothing to do with Star of David.

История на файла

Избирането на дата/час ще покаже как е изглеждал файлът към онзи момент.

Дата/ЧасМиникартинкаРазмерПотребителКоментар
текуща22:00, 17 август 2006Миникартинка на версията към 22:00, 17 август 2006400 × 400 (966 bytes)Chris-martin== Summary == Star of David == Licensing == {{PD-ineligible}} Category:Star of David

Глобално използване на файл