Шаблон:Благодарност/doc

от Уикипедия, свободната енциклопедия

Употреба[редактиране на кода]

Шаблонът се използва за изказване на благодарност към анонимен редактор. Като всички шаблони от подобен тип, този също трябва да бъде използван винаги със „замест:“, както е показано по-долу:

Употреба Резултат
{{замест:благодарност}}
  Здравейте! Искам лично да Ви благодаря за редакциите в Уикипедия. Енциклопедията има нужда точно от хора като Вас! Надявам се, че ще продължите и в бъдеще да обогатявате по такъв чудесен начин свободното и общодостъпно познание на родния ни език. Още веднъж най-сърдечни благодарности – и не забравяйте също, че винаги можете да се регистрирате.
{{замест:благодарност|Страница}}
  Здравейте! Искам лично да Ви благодаря за редакциите в страницата Страница. Уикипедия има нужда точно от хора като Вас! Надявам се, че ще продължите и в бъдеще да обогатявате по такъв чудесен начин свободното и общодостъпно познание на родния ни език. Още веднъж най-сърдечни благодарности – и не забравяйте също, че винаги можете да се регистрирате.

Освен като {{замест:благодарност}}, можете също да включвате шаблона чрез {{замест:благодаря}} и {{замест:мерси}} или директно, и най-лесно, през менюто „Работни шаблони“ → „Шаблони за беседи“.