Шаблон:Бъдете смели

от Уикипедия, свободната енциклопедия
(пренасочване от Шаблон:Бс)

Благодаря Ви за направените забележки. Не забравяйте, че Уикипедия се създава от хора като Вас, така че не се колебайте и сам(а) да поправяте възможни неточности или да допълвате информация. Единствено помнете, че е силно желателно всяка информация в енциклопедията да бъде подкрепена с източници, желателно благонадеждни, което позволява на читателите сами да направят проверка. Ако имате нужда от помощ при редактирането, не се колебайте да питате на Уикипедия:Разговори.

[редактиране] [почистване] Документация

Употреба

Шаблонът се използва за по-лесно отговаряне на редактори, направили предложения за промени в статии, като алтернатива на {{Миоправиго}}. Шаблонът поддържа два параметъра: потребителско име, което добавя персонализирано обръщение, и подпис, което добавя също напомняне да се добавя потребителски подпис. Параметрите може да бъдат както именувани, така и просто позиционни, но не смесвайте двата вида. Вижте примерите за повече информация.

Както всички шаблони за беседи, този също трябва да бъде използван винаги със „замест:“, както е показано по-долу.

Употреба Резултат
{{замест:бс}} Благодаря Ви за направените забележки. Не забравяйте, че Уикипедия се създава от хора като Вас, така че не се колебайте и сам(а) да поправяте възможни неточности или да допълвате информация. Единствено помнете, че е силно желателно всяка информация в енциклопедията да бъде подкрепена с източници, желателно благонадеждни, което позволява на читателите сами да направят проверка. Ако имате нужда от помощ при редактирането, не се колебайте да питате на Уикипедия:Разговори.
{{замест:бс|Iliev}} Iliev, благодаря Ви за направените забележки. Не забравяйте, че Уикипедия се създава от хора като Вас, така че не се колебайте и сам(а) да поправяте възможни неточности или да допълвате информация. Единствено помнете, че е силно желателно всяка информация в енциклопедията да бъде подкрепена с източници, желателно благонадеждни, което позволява на читателите сами да направят проверка. Ако имате нужда от помощ при редактирането, не се колебайте да питате на Уикипедия:Разговори.
{{замест:бс|потребител=Iliev}} Iliev, благодаря Ви за направените забележки. Не забравяйте, че Уикипедия се създава от хора като Вас, така че не се колебайте и сам(а) да поправяте възможни неточности или да допълвате информация. Единствено помнете, че е силно желателно всяка информация в енциклопедията да бъде подкрепена с източници, желателно благонадеждни, което позволява на читателите сами да направят проверка. Ако имате нужда от помощ при редактирането, не се колебайте да питате на Уикипедия:Разговори.
{{замест:бс|Iliev|1}} Iliev, благодаря Ви за направените забележки. Не забравяйте, че Уикипедия се създава от хора като Вас, така че не се колебайте и сам(а) да поправяте възможни неточности или да допълвате информация. Единствено помнете, че е силно желателно всяка информация в енциклопедията да бъде подкрепена с източници, желателно благонадеждни, което позволява на читателите сами да направят проверка. Ако имате нужда от помощ при редактирането, не се колебайте да питате на Уикипедия:Разговори. Също, когато пишете на беседи, моля Ви, не забравяйте да добавяте четири вълнички (~~~~) след своята реплика, което служи за Ваш потребителски подпис.
{{замест:бс|потребител=Iliev|подпис=1}} Iliev, благодаря Ви за направените забележки. Не забравяйте, че Уикипедия се създава от хора като Вас, така че не се колебайте и сам(а) да поправяте възможни неточности или да допълвате информация. Единствено помнете, че е силно желателно всяка информация в енциклопедията да бъде подкрепена с източници, желателно благонадеждни, което позволява на читателите сами да направят проверка. Ако имате нужда от помощ при редактирането, не се колебайте да питате на Уикипедия:Разговори. Също, когато пишете на беседи, моля Ви, не забравяйте да добавяте четири вълнички (~~~~) след своята реплика, което служи за Ваш потребителски подпис.
{{замест:бс| |1}} Благодаря Ви за направените забележки. Не забравяйте, че Уикипедия се създава от хора като Вас, така че не се колебайте и сам(а) да поправяте възможни неточности или да допълвате информация. Единствено помнете, че е силно желателно всяка информация в енциклопедията да бъде подкрепена с източници, желателно благонадеждни, което позволява на читателите сами да направят проверка. Ако имате нужда от помощ при редактирането, не се колебайте да питате на Уикипедия:Разговори. Също, когато пишете на беседи, моля Ви, не забравяйте да добавяте четири вълнички (~~~~) след своята реплика, което служи за Ваш потребителски подпис.
{{замест:бс|подпис=1}} Благодаря Ви за направените забележки. Не забравяйте, че Уикипедия се създава от хора като Вас, така че не се колебайте и сам(а) да поправяте възможни неточности или да допълвате информация. Единствено помнете, че е силно желателно всяка информация в енциклопедията да бъде подкрепена с източници, желателно благонадеждни, което позволява на читателите сами да направят проверка. Ако имате нужда от помощ при редактирането, не се колебайте да питате на Уикипедия:Разговори. Също, когато пишете на беседи, моля Ви, не забравяйте да добавяте четири вълнички (~~~~) след своята реплика, което служи за Ваш потребителски подпис.

Вижте също