Шаблон:Начална страница Какво ново (staging)

от Уикипедия, свободната енциклопедия
Коледни играчки за елха в Полша

Уикипедия ви поздравява с настъпващите празници и ви пожелава една изпълнена с надежда и оптимизъм 2023 година, в която вярата в силата на знанията, в образованието и науката и във вътрешния ни стремеж към прогрес и благоденствие за всяко човешко същество ще помогне животът на всички ни да бъде по-добър, по-светъл и по-радостен!


И не забравяйте:
        ВИЕ сте тези, които създават Уикипедия!


Не е нужно (но и не пречи) да сте белобрад професор, за да пишете в Уикипедия. Напротив, енциклопедията ви насърчава да бъдете смели! Достатъчно е да сте добросъвестни и безпристрастни, да следвате правилата, да сте добронамерени към другите и – най-важното – да имате желание да бъдете полезни на хората около вас!

Ако забележите грешки в статиите – дори само правописни или граматически – не се колебайте да ги поправите! Добавяйте и нова информация, като само не забравяйте да цитирате за нея благонадеждни източници! Може дори да опитате да създадете нова статия с помощта на Вълшебника – стига темата да е значима за Уикипедия!

По-рано в новините: Една година без Спасимир Пилев • Кралица Елизабет II почина • Русия нападна Украйна • Уикипедия в социалните мрежи