Шаблон:П-източник2

от Уикипедия, свободната енциклопедия

Моля, не добавяйте и не променяйте съдържание{{замест:#if:|, както направихте в статията [[:{{{1}}}]],| в енциклопедията,}} без да посочите благонадежден източник на информация. Моля, вижте упътването как се указват източници и използвайте възможността да ги добавите в статията. Благодаря.

Употреба[редактиране на кода]

Както всички предупредителни шаблони, този също трябва да бъде използван винаги със „замест:“, както е показано по-долу:

Употреба Резултат
{{замест:п-източник2}} Моля, не добавяйте и не променяйте съдържание в енциклопедията, без да посочите благонадежден източник на информация. Моля, вижте упътването как се указват източници и използвайте възможността да ги добавите в статията. Благодаря.
{{замест:п-източник2|Статия}} Моля, не добавяйте и не променяйте съдържание, както направихте в статията „Статия“, без да посочите благонадежден източник на информация. Моля, вижте упътването как се указват източници и използвайте възможността да ги добавите в статията. Благодаря.
{{замест:п-източник2|Статия|Много здраве.}} Моля, не добавяйте и не променяйте съдържание, както направихте в статията „Статия“, без да посочите благонадежден източник на информация. Моля, вижте упътването как се указват източници и използвайте възможността да ги добавите в статията. Много здраве.