Шаблон:П-спам1

от Уикипедия, свободната енциклопедия

Информация Добре дошли в Уикипедия. Въпреки че всеки е добре дошъл да допринася конструктивно към енциклопедията, една или повече от външните връзки, които добавихте {{замест:#if:| към страницата [[:{{{1}}}]]}} не отговарят на препоръките за външни препратки и бяха премахнати. Уикипедия не е склад за препратки, не може да бъде използвана за рекламиране или за трибуна. Имайте предвид, че външните връзки в Уикипедия са с атрибут nofollow и поради това не оказват влияние върху търсачките и рейтинга в тях на сочените страници. Ако сте сигурни, че дадена външна връзка е подходяща за енциклопедията, моля преди да я поставите отново да обосновете това на {{замест:#if:|[[|беседата на страницата]]|беседата на страницата}}. Хвърлете един поглед на въведението, за да научите повече за Уикипедия. {{замест:#if:|{{{2}}}|Благодаря.}}

Употреба[редактиране на кода]

Както всички предупредителни шаблони, този също трябва да бъде използван винаги със „замест:“, както е показано по-долу:

Употреба Резултат
{{замест:п-спам1}} Информация Добре дошли в Уикипедия. Въпреки че всеки е добре дошъл да допринася конструктивно към енциклопедията, една или повече от външните връзки, които добавихте не отговарят на препоръките за външни препратки и бяха премахнати. Уикипедия не е склад за препратки, не може да бъде използвана за рекламиране или за трибуна. Имайте предвид, че външните връзки в Уикипедия са с атрибут nofollow и поради това не оказват влияние върху търсачките и рейтинга в тях на сочените страници. Ако сте сигурни, че дадена външна връзка е подходяща за енциклопедията, моля преди да я поставите отново да обосновете това на беседата на страницата. Хвърлете един поглед на въведението, за да научите повече за Уикипедия. Благодаря.
{{замест:п-спам1|Статия}} Информация Добре дошли в Уикипедия. Въпреки че всеки е добре дошъл да допринася конструктивно към енциклопедията, една или повече от външните връзки, които добавихте към страницата Статия не отговарят на препоръките за външни препратки и бяха премахнати. Уикипедия не е склад за препратки, не може да бъде използвана за рекламиране или за трибуна. Имайте предвид, че външните връзки в Уикипедия са с атрибут nofollow и поради това не оказват влияние върху търсачките и рейтинга в тях на сочените страници. Ако сте сигурни, че дадена външна връзка е подходяща за енциклопедията, моля преди да я поставите отново да обосновете това на беседата на страницата. Хвърлете един поглед на въведението, за да научите повече за Уикипедия. Благодаря.
{{замест:п-спам1|Статия|Много здраве.}} Информация Добре дошли в Уикипедия. Въпреки че всеки е добре дошъл да допринася конструктивно към енциклопедията, една или повече от външните връзки, които добавихте към страницата Статия не отговарят на препоръките за външни препратки и бяха премахнати. Уикипедия не е склад за препратки, не може да бъде използвана за рекламиране или за трибуна. Имайте предвид, че външните връзки в Уикипедия са с атрибут nofollow и поради това не оказват влияние върху търсачките и рейтинга в тях на сочените страници. Ако сте сигурни, че дадена външна връзка е подходяща за енциклопедията, моля преди да я поставите отново да обосновете това на беседата на страницата. Хвърлете един поглед на въведението, за да научите повече за Уикипедия. Много здраве.

Внимание[редактиране на кода]

При промени в шаблона, касаещи броя, реда или наименуването на параметрите, задължително трябва да се обнови съдържанието на системното съобщение MediaWiki:Common.js/Edit tools data/П-спам1, чрез което този шаблон се вика от падащо меню в режим на редактиране. Такава актуализация може да направи само администратор (отправете заявка).