Шаблон:П-шега1

от Уикипедия, свободната енциклопедия
Направо към навигацията Направо към търсенето

Информация Добре дошли и благодаря за усилията да подобрите Уикипедия. Все пак това е енциклопедия и целта е статиите да са сериозни, така че моля, не пишете повече шеги и небивалици{{замест:#if:|, както направихте в страницата [[:{{{1}}}]]}}. Читателите, които търсят достоверна информация, няма да ги сметнат за смешни. Ако искате да експериментирате кое как става при редактирането, използвайте пясъчника, където можете да напишете (почти) всичко.

Употреба[редактиране на кода]

Както всички предупредителни шаблони, този също трябва да бъде използван винаги със „замест:“, както е показано по-долу:

Употреба Резултат
{{замест:п-шега1}} Информация Добре дошли и благодаря за усилията да подобрите Уикипедия. Все пак това е енциклопедия и целта е статиите да са сериозни, така че моля, не пишете повече шеги и небивалици. Читателите, които търсят достоверна информация, няма да ги сметнат за смешни. Ако искате да експериментирате кое как става при редактирането, използвайте пясъчника, където можете да напишете (почти) всичко.
{{замест:п-шега1|Статия}} Информация Добре дошли и благодаря за усилията да подобрите Уикипедия. Все пак това е енциклопедия и целта е статиите да са сериозни, така че моля, не пишете повече шеги и небивалици, както направихте в страницата Статия. Читателите, които търсят достоверна информация, няма да ги сметнат за смешни. Ако искате да експериментирате кое как става при редактирането, използвайте пясъчника, където можете да напишете (почти) всичко.

Внимание[редактиране на кода]

При промени в шаблона, касаещи броя, реда или наименуването на параметрите, задължително трябва да се обнови съдържанието на системното съобщение MediaWiki:Common.js/Edit tools data/П-шега1, чрез което този шаблон се вика от падащо меню в режим на редактиране. Такава актуализация може да направи само администратор (отправете заявка).