Шаблон беседа:Квантова механика

от Уикипедия, свободната енциклопедия
Направо към навигацията Направо към търсенето

Несгъваем шаблон[редактиране на кода]

Мисля че в румънската и хърватската У шаблонът е направен много по-добре: не е сгъваем, има и сладка картинка :-D ro:Format:Mecanică cuantică. Бих предложила и нашия да стане като техния: не са чак толкова много връзките, че да се налага „чекмедже“ (особено пък затворено по подразбиране), а това са излишни кликания с мишката. Недостатък на плаващите вдясно вертикални сгъваеми шаблони е че много по-трудно се съвместяват с останалите елементи от дизайна на страниците, проблем е и отпечатването. Spiritia 09:14, 24 юни 2008 (UTC)

PS и заглавието ако се промени на Шаблон:Квантова механика няма да е лошо. Spiritia 09:15, 24 юни 2008 (UTC)

За Петьо[редактиране на кода]

Бях ти оставила съобщение на беседата на другия шаблон... ама сигурно не си го видял. Този дизайн ми харесва много повече, но според мен е МНОГО ДОБРА идея да е сгъваем, особено ако си направил еталон (не съм погледанала), защото при някои раздели списъкът може да е доста дълъг, а и се чете по-лесно като има само оделните секции, човек може да избира коя да отвори... Ако имаш против дай да обсъждаме.--Радостина 16:13, 6 юли 2008 (UTC)

ОК, ще го обсъдим, но дай първо да направя възможността отделните раздели да са сгъваеми в шаблона-майка, че още нещо не сгрявам как става. Всъщност, параметърът който още не работи (отворена тема) е за това дали някоя от темите да е отворена - например, в статията Нилс Бор, темата физици може да е отворена, а другите - затворени. --PetaRZ ¬ 17:22, 6 юли 2008 (UTC)
Ето, направих го. Само не сработва това в някои статии една от кутиите да е отворена, примерно, в Парадокс АПР, кутията „експерименти” да е отворена. Но причините са по-фундаментални, засега и това не е зле. Ако има нещо, питай. Трябва да набележим в най-скоро време шаблоните за правене, сега като могат да се правят за минутка. PetaRZ ¬ 21:46, 7 юли 2008 (UTC)
Борислав оправи и този последен проблем, така че сега шаблонът е завършен. Виж, например, как изглежда в Парадокс АПР. --PetaRZ ¬ 22:45, 7 юли 2008 (UTC)

Формули[редактиране на кода]

Някой да има нещо против формулите да се превърнат в картинки? Така ще може фонът им да стане прозрачен и да се махнат белите петна, които се получават сега. --Спас Колев 15:49, 9 юли 2008 (UTC)

Ако ще се четат добре, ок, щото наистина белия фон малко дразни. --PetaRZ ¬