Шаблон беседа:Комиксов персонаж

от Уикипедия, свободната енциклопедия
Направо към навигацията Направо към търсенето

Някой да помага, pls, че нещо не мога да разбера как да направя шаблона. Batman tas

Пак не мога да го оправя. Почвам вече с големите експерименти. Batman tas

Прехвърляне към Шаблон:Литературен герой[редактиране на кода]

Шаблонът „Комиксов персонаж“ е идентичен с бившия шаблон "Супергерой", който е прехвърлен към "Литературен герой". При забелязани разлики ще се оправят съответствията. --Rumensz (беседа) 15:17, 16 февруари 2017 (UTC)

Хубаво, Комиксовият персонаж и Супергероят са били еднакви. Но не са еднакви с Литературния герой, тъй че няма смисъл към прехвърляне. По-скоро Супергероят да се прехвърли към Комиксовия персонаж. --Batman tas (беседа) 15:47, 16 февруари 2017 (UTC)
Името ли гледаш или резултатът? В резултата няма разлика. Освен, че се ползва шаблон като хората с по-широки възможности (подобни са „Личност“, „Музикален изпълнител“, „Игра“, и пр.). Не е проблем от „Литературен герой“ да се извадят редовете и да се прехвърлят към Комикса, та да стане нов както трябва. Но това си е просто клониране. --Rumensz (беседа) 16:23, 16 февруари 2017 (UTC)
Не те разбрах много, много, но в английската уикипедия има един Template:Infobox character и един Template:Infobox comics character, така че и в българската уикипедия трябва да има по един от всеки вид. --Batman tas (беседа) 17:39, 16 февруари 2017 (UTC)
Просто ще преработя този с ползването на Инфобокс (сега е модул), като е другия. А от английския ще видим какво има допълнително още като показатели.
Всъщност може би следва да има един общ шаблон, който да се казва "Персонаж" и да има отделни анкети за литературен герой, за комиксов герой, за филмов герой, и пр. герои. --Rumensz (беседа) 18:47, 16 февруари 2017 (UTC)

Инфобокс[редактиране на кода]

Шаблонът е преработен към Модул Инфобокс. Добавена е част Екранизации. --Rumensz (беседа) 10:31, 21 февруари 2017 (UTC)