Шаблон беседа:Президент

от Уикипедия, свободната енциклопедия
Направо към навигацията Направо към търсенето

"На функция от"?[редактиране на кода]

Нямаше ли по-добър израз на български? (Става дума за текст, който се появява ако е попълнен само параметърът дата1 - например в статията Барак Обама.) --Daggerstab 07:36, 5 ноември 2008 (UTC)

В/На длъжност от ? --Animus 20:00, 5 ноември 2008 (UTC)

"Първа дама"?[редактиране на кода]

Има ли вариант да се редактира шаблона за случаите, в които имаме жена президент и понятието"първа дама не е удчано"???

Да, има начин, параметърът Първа дама трябва да се направи незадължителен и когато не е попълнен няма да излиза. Може да се сложи параметър за съпруг, също незадължителен и наставка за роден/а. Сега за съжаление нямам време, но по-нататък ако никой не го е направил ще се заема --Nad 06:55, 5 април 2009 (UTC)
Не се стърпях :) мисля, че вече е както трябва :) има наставка и има параметър Съпруг :) --Nad 07:13, 5 април 2009 (UTC)
Ами благодаря, за което. Мен нещо много ме зариби допълването на информация. Има ли друг начин за контакт с потребители, че на мен нещо не ми е много ясно как става това??? --Предният неподписан коментар е направен от M novakov (беседа • приноси) .
Можеш да оставяш съобщения на беседите на потребители, примерно на моята беседа, или на който смяташ че може да помогне. Поздрави --Nad 09:48, 5 април 2009 (UTC)

Officeholder[редактиране на кода]

Забелязах от английската уикипедия, че насам насочва Officeholder. Не е ли добре, наистина, да го направим нещо подобно, някакъв мултифункционален шаблон, защото сега има само за президент и министър-председател, а 2рия не линква никъде в interwiki. То го видях, щото за бг министри нещо няма шаблони, което май не трябва да е точно така. Напр. Игнатов в полската уики е с {{Polityk infobox, но всъщност officeholder може да се отнася до много неща, така че може би трябва да се направят така нещата. --Alexd 21:44, 15 април 2010 (UTC)

Използването на обикновен био шаблон едва ли е най-точното. --Alexd 21:46, 15 април 2010 (UTC)

Здравейте[редактиране на кода]

Как е шаблона сега! наистина се уверих, че шаблон от такъв сорт се прави много трудно. --Tzo15 09:29, 10 декември 2010 (UTC)

Имам също един друг въпрос, дали този шаблон може да се използва като шаблон за Крале, а не само за президенти. --Tzo15 09:37, 10 декември 2010 (UTC)

Изглед[редактиране на кода]

Преди шаблоните Президент инфо и Министър-председател не бяха ли еднакви, защо сега ми се струва, че имат различен изглед, появило се е едно сиво отгоре и ми изглежда по-малък на ширина шаблона, и преди ли беше така? И кога ще има шаблон за политик или държавен служител, както е в английската там всички шаблони за посланици, президенти, вицета, министри, губернатори всичко насочва към един общ шаблон, шаблонът там е голям, но всъщност не е чак толкова сложен. --Alexd 09:41, 25 март 2011 (UTC)