Потребител беседа:Mimito pi

Съдържанието на страницата не се поддържа на други езици.
от Уикипедия, свободната енциклопедия

Здравей, Mimito pi. Добре дошла в Уикипедия! :-)[редактиране на кода]

Тази страница е твоята беседа, където останалите могат да ти оставят бележки, както и ти можеш да им отговаряш, виж тук как е прието да се пише из беседите, за да е най-четливо. Най-важното е, че чужди мнения не може да триеш и променяш, и това да се подписваш. Ако искаш да кажеш нещо на всички, общата говорилня е тук.

За авторството да кажа: енциклопедията е свободна, което ще рече че всички материали са лицензирани под ГНУ лиценз. Всичко, което напишеш в Уикипедия, ще бъде под същия лиценз. Накратко, ако не си съгласна твоята писмена работа да бъде променяна и разпространявана без ограничения, просто не я публикувай тук.

Слагам ти една цветна лентичка с информация. Предполагам, че много хора не обичат да учат, но моля те, насили се да прочетеш там каквото пише. Гарантирам ти, че ще ти е от полза занапред:

Как се пише тук Какво не се пише тук Правила Качване на картинки

Хвърли един поглед и на често задаваните въпроси. А тук има още много препратки: Уикипедия:Портал.

Ако искаш да поцъкаш нещо и само да видиш как изглежда, недей да мажеш истинските статии, има пясъчник. Отвори го, щракни „редактиране“ и напиши нещо :-) Използвай бутона „Предварителен преглед“ преди окончателно да запишеш промяната, за да видиш как ще изглежда най-добре.

Ако нещо не ти е ясно, ще трябва да четеш. Това е единственият начин тук за комуникация :-)

--Поздрави, Петър Петров 08:48, 5 декември 2008 (UTC)[отговор]