Горките родители на богатите деца: Разлика между версии

от Уикипедия, свободната енциклопедия
Изтрито е съдържание Добавено е съдържание
BotNinja (беседа | приноси)
{{lang-es}} => {{lang|es}}
м overlinking
Ред 44: Ред 44:
}}
}}


'''Горките родители на богатите деца''' ({{Lang|es|Niños ricos, pobres padres}}) е испаноезична теленовела от [[2009]] г. на компания [[Телемундо]] в съдружие с RTI Colombia, създадена от Луис Фелипе Саламанка, продуцирана от [[Уго Леон Ферер]]. Снимките са правени в [[САЩ]] и [[Колумбия]]. Излъчва се по канал [[Телемундо]] от [[7 юли]], [[2009]] г. до [[8 януари]], [[2010]] г.
'''Горките родители на богатите деца''' ({{Lang|es|Niños ricos, pobres padres}}) е испаноезична теленовела от [[2009]] г. на компания [[Телемундо]] в съдружие с RTI Colombia, създадена от Луис Фелипе Саламанка, продуцирана от [[Уго Леон Ферер]]. Снимките са правени в [[САЩ]] и [[Колумбия]]. Излъчва се по канал [[Телемундо]] от [[7 юли]], 2009 г. до [[8 януари]], [[2010]] г.


== Сюжет ==
== Сюжет ==

Версия от 18:17, 28 март 2020

Горките родители на богатите деца
Ninos ricos pobres padres
ЖанрРомантичен
Драма
ФорматТеленовела
Създател(и)Луис Фелипе Саламанка
СценарийЛуис Фелипе Саламанка
РежисураРодолфо Ойос
Сантяго Варгас
АктьориКармен Виялобос
Айлин Мухика
Маргарита Муньос
Фабиола Кампоманес
Хуан Себастиан Кайседо
Джералдин Сивик
Начална мелодияUna Noche Mas от Луис Кампос
Страна Колумбия
 САЩ
ЕзикИспански език
Епизоди131
Продукция
Изпълнителен продуцентУго Леон Ферер
Продуцент(и)Маделайн Контрерас
Времетраене42 минути
Разпространение
ТВ каналТелемундо
КартинаHDTV 480i
ЗвукСтерео
Излъчване7 юли, 2009 –
8 януари, 2010
Хронология
Лицето на другата
Жестока любов
Външни препратки
Официален уебсайт
Страница в IMDb

Горките родители на богатите деца (на испански: Niños ricos, pobres padres) е испаноезична теленовела от 2009 г. на компания Телемундо в съдружие с RTI Colombia, създадена от Луис Фелипе Саламанка, продуцирана от Уго Леон Ферер. Снимките са правени в САЩ и Колумбия. Излъчва се по канал Телемундо от 7 юли, 2009 г. до 8 януари, 2010 г.

Сюжет

Бедността може да бъде и си е сериозен проблем, но богатството идва с много повече грижи, особено ако семейството също се окаже замесено.

Колко вироглави и неразумни са тийнейджърите става ясно от историята на Алехандра Пас. Тя живее в Америка, но е колумбийка по произход. Точно когато е на път да завърши гимназията с отличие, майка ѝ, която е нелегален емигрант, е принудена да се върне обратно. Двете заедно заминават за Богота. Там те се оказват принудени да се нанесат в дома на враждебната леля Вероника.

В училище Алехандра се запознава с най-популярните деца и още първата вечер се озовава сред гостите на купон в дома на Исабела. Това се оказва доста неразумно, защото някой слага в питието наркотик и я изнасилва. Така се поставя само началото и момичето и майка започват нов живот, който обаче не обещава да бъде по-добър от предишния.

Светът на интригите и предателствата е задвижван от парите, които, за да бъдат получени, се правят още повече компромиси със съвестта и доброто поведение.

На Алехандра не трябва много да се забърка в друга интрига и да се окаже между двама свои съученици – звездата на гимназията Естебан и скромния Давид, които разбира се ще се борят за любовта на момичето макар тя да има други намерения и да се бори за място в хайлайфа.[1]

В България

В България теленовелата започва на 11 юни 2012 г. по bTV и завършва на 13 декември. Ролите се озвучават от Ася Братанова, Ирина Маринова, Живко Джуранов, Радослав Рачев и Александър Воронов.

На 2 февруари 2013 г. започва повторно излъчване по bTV Lady и завършва на 2 юни.

Участват

Външни препратки

Източници