.so: Разлика между версии

от Уикипедия, свободната енциклопедия
Изтрито е съдържание Добавено е съдържание
м замяна на n-тире с m-тире
м „интернет“ с малка буква и други правописни грешки
Ред 1: Ред 1:
'''.so''' e [[Интернет]] [[домейн от първо ниво]] за [[Сомалия]]. Администрира се от ".SO Registry". Представен е през 1997. Поради гражданската война в Сомалия, действието на този домейн възложен официално на Monolith Innovation Group – компания в Питсбърг бе прекратено, но от 1 ноември 2010 г. регистрациите са възобновени от държавна фирма.
'''.so''' e [[интернет]] [[домейн от първо ниво]] за [[Сомалия]]. Администрира се от ".SO Registry". Представен е през 1997. Поради гражданската война в Сомалия действието на този домейн, възложен официално на Monolith Innovation Group – компания в Питсбърг, бе прекратено, но от 1 ноември 2010 г. регистрациите са възобновени от държавна фирма.


== Външни препратки ==
== Външни препратки ==

Версия от 10:26, 22 май 2020

.so e интернет домейн от първо ниво за Сомалия. Администрира се от ".SO Registry". Представен е през 1997. Поради гражданската война в Сомалия действието на този домейн, възложен официално на Monolith Innovation Group – компания в Питсбърг, бе прекратено, но от 1 ноември 2010 г. регистрациите са възобновени от държавна фирма.

Външни препратки

Шаблон:Домейн-мъниче