7/8 ТВ: Разлика между версии

от Уикипедия, свободната енциклопедия
Изтрито е съдържание Добавено е съдържание
Редакция без резюме
Етикети: Редакция чрез мобилно устройство Редакция чрез мобилно приложение
Ред 35: Ред 35:
Юридически седалището е в офисите на компанията „Седем-осми“ в т.нар. „малко [[НДК]]“(зала 12), но телевизията използва студиата на Doli Media Studio в кв. „[[Левски (квартал на София)|Левски Г]]“.
Юридически седалището е в офисите на компанията „Седем-осми“ в т.нар. „малко [[НДК]]“(зала 12), но телевизията използва студиата на Doli Media Studio в кв. „[[Левски (квартал на София)|Левски Г]]“.


На 27 юли 2020 г. в своят [[Фейсбук]] профил [[Слави Трифонов]] обявява, че заради малкото [[реклами]] в телевизията от 1 септември 2020 тя ще бъде платена и за да я гледа всеки зрител ще трябва да плаща по 78 стотинки.
На 27 юли 2020 г. в своят [[Фейсбук]] профил [[Слави Трифонов]] обявява, че заради малкото [[реклами]] в телевизията от 1 септември 2020 тя ще бъде платена и за да я гледа всеки зрител ще трябва да плаща по 78 стотинки месечно.


== Програма ==
== Програма ==

Версия от 07:26, 10 август 2020

Вижте пояснителната страница за други значения на Седем-осми.

7/8 TV
Лого на 7/8 ТВ
Стартиране4 ноември 2019 г.
ЗаменяСтара Загора
ПритежателСлави Трифонов (Статис АД)
СлоганСилата е в истината!
Картина16:9
Езикбългарски
Страна България
Статутчастна
СедалищеСофия
Свързани канали7/8 TV HD
Уебсайтsedemosmi.tv
Разпространение
ЦифровоНе
СателитGreen tickYIntelsat 38
Hellas Sat 3
КабелGreen tickY
IPTVGreen tickY
WebGreen tickY

7/8 TV, изписвана и като Седем-осми ТВ, е български частен платен телевизионен канал.

Телевизията е собственост на Слави Трифонов и Статис АД, който през октомври 2019 г. закупува телевизия „Стара Загора“ и лиценза ѝ за национален обхват с кабелно и сателитно разпространение. [1]. Телевизията започна излъчване на 4 ноември 2019 г. на мястото на регионалната телевизия Стара Загора, а според договорите за разпространение – при почти всички оператори е позициониран символично на позиция 78 или 178. Каналът има и версия с по-високо качество – 7/8 TV HD.

Директор е Евгени Димитров – Маестрото, а в ръководството на компанията са и хората от управата на едноименната продуцентска къща „Седем-осми“ – Ася Тодорова и Диана Младенова.[2] Продуцентският екип на Слави Трифонов произвежда всички продукции на 7/8 TV. Авторекламите на телевизията са записани с гласа на българския актьор Ивайло Велчев.

Юридически седалището е в офисите на компанията „Седем-осми“ в т.нар. „малко НДК“(зала 12), но телевизията използва студиата на Doli Media Studio в кв. „Левски Г“.

На 27 юли 2020 г. в своят Фейсбук профил Слави Трифонов обявява, че заради малкото реклами в телевизията от 1 септември 2020 тя ще бъде платена и за да я гледа всеки зрител ще трябва да плаща по 78 стотинки месечно.

Програма

От старта си до 8 декември телевизията има 5-часова програма – между 19:00 и 24:00 часа, с повторение от 7.00 до 12.00 часа на следващия ден. От 9 декември до 16 февруари 2020 г. програмата в понеделник започва в 18:30, заради предаването „НА РИНГА“. От 17 февруари 2020 г. до 23 март 2020 г. програмата стартира в 18:00, заради кулинарното шоу „MATE KITCHEN“. От 24 март 2020 г. програмата стартира в 18:30, където кулинарното шоу се мести в нов начален час. От 30 март 2020 г. програмата продължава в 19:00 часа, заради предаването „КРУМ САВОВ LIVE“. От 25 май 2020 г. програмата продължава в 21:00 часа, заради новото предаване „TONIGHT WITH ШКУМБАТА“ с водещ Димитър Туджаров – Шкумбата, което ще се излъчи всеки понеделник на мястото на „ВЕЧЕРТА НА АКТЬОРИТЕ“, която в началото беше отделно предаване, а сега е рубрика на „Вечерното шоу на Слави Трифонов“. През септември 2020 г. се очаква да стартира новото предаване за мотоциклети „СТРАСТ НА ДВЕ ГУМИ“.[3] Предварително обявените продукции са „ВЕЧЕРНОТО ШОУ НА СЛАВИ ТРИФОНОВ“, наследник на Шоуто на Слави по bTV и „ВЕЧЕРТА НА КУ-КУ БЕНД“ с водещ Камен Воденичаров. Програмата е с предимно развлекателни предавания, част от които са с първообраз като рубрики в Шоуто на Слави.[4]

Предавания

Предстоящи

  • „СТРАСТ НА ДВЕ ГУМИ“ - предаване за мотоциклети[3]

Настоящи

  • „MATE KITCHEN“ - кулинарно предаване за лесни и бързи, семейни рецепти.
  • „КРУМ САВОВ LIVE“ - токшоу
  • „СТУДИО ХЪ“ – публицистично предаване на Хаджи Тошко Йорданов
  • „STAR REPORTERS“ - предаване на Боби Борисов
  • „ВЕЧЕРНОТО ШОУ НА СЛАВИ ТРИФОНОВ“ - авторско вечерно токшоу
  • „ШОУТО НА СЦЕНАРИСТИТЕ“ – развлекателно коментарно предаване
  • „TONIGHT WITH ШКУМБАТА“ – авторско забавно-хумористично предаване на Димитър Туджаров[5]
  • „ВЕЧЕРТА НА ИВАН КУЛЕКОВ“ – авторско журналистическо предаване на Иван Кулеков
  • „ВЕЧЕРТА НА КУ-КУ БЕНД“ – забавно музикално предаване с водещ Камен Воденичаров
  • „ВЕЧЕРТА НА… “ – забавно предаване с гост-звезда.
  • „ВЕЧЕРТА НА СЕВЕРОЗАПАДА“ – авторско забавно предаване
  • „ВРЕМЕТО С ИВАН АТАНАСОВ - ВАНКАТА“ – забавна, но реална метеорологична прогноза

Бивши

  • „НА РИНГА“ – спортно предаване
  • „ТВ ДАЙДЖЕСТ“ – развлекателно-информативен блок
  • „ВЕЧЕРТА НА АКТЬОРИТЕ“ – авгорско забавно-хумористично предаване

Източници

Грешка в записа: Неразпозната тема "телевизия"