Рингтон: Разлика между версии

от Уикипедия, свободната енциклопедия
Изтрито е съдържание Добавено е съдържание
Редакция без резюме
Редакция без резюме
Ред 1: Ред 1:
''Звънеж'' е звукът, издаван от [[телефон]] за известяване за входящо обаждане. Понятието се използва най- често за означаване на настройваемите звуци, налични в клетъчните телефони. Първочално тази възможност е въведена, за да може даден потребител да разбере, че звъни точно неговият телефон, когато е сред други потребители на такива устройства.
'''Звънеж''' е звукът, издаван от [[телефон]] за известяване за входящо обаждане. Понятието се използва най- често за означаване на настройваемите звуци, налични в клетъчните телефони. Първочално тази възможност е въведена, за да може даден потребител да разбере, че звъни точно неговият телефон, когато е сред други потребители на такива устройства.

[[bg:Звънеж]]
[[de:Klingelton]]
[[fr:Sonnerie]]
[[it:Suoneria]]
[[hu:Csengőhang]]
[[nl:Ringtone]]
[[ja:着信メロディ]]
[[no:Ringetone]]
[[pl:Dzwonek]]
[[ru:Рингтон]]
[[fi:Soittoääni]]
[[zh:电话铃声]]

Версия от 18:34, 11 август 2007

Звънеж е звукът, издаван от телефон за известяване за входящо обаждане. Понятието се използва най- често за означаване на настройваемите звуци, налични в клетъчните телефони. Първочално тази възможност е въведена, за да може даден потребител да разбере, че звъни точно неговият телефон, когато е сред други потребители на такива устройства.

bg:Звънеж