Ани Салич: Разлика между версии

от Уикипедия, свободната енциклопедия
Изтрито е съдържание Добавено е съдържание
Нова страница: ми кво ку4ка в наи тапата телевизия бтв и е грозна пача
 
PrinceYuki (беседа | приноси)
премахване на глупостите, информация, подкрепена с източници, шаблон за бг личност - мъниче, липсва дата и място на раждане!
Ред 1: Ред 1:
'''Ани Салич''' е [[българи|българска]] [[телевизия|телевизионна]] водеща. Завършва специалност Научна информация в [[Колеж по библиотечно дело|Колежа по библиотечно дело]] в [[София]]. През [[1995]] започва работа като репортер и водещ на собствено публицистично предаване по [[Нова телевизия]], наречено „В сърцето на София“. След това става водещ на новините по [[Канал 3]]. По същия канал работи и по политическото предаване „Да разпръснем мъглата“. След одобрение на конкурс обявен от [[bTV]], Салич е водещ на новинарски емисии. През 2001 печели награда за телевизионен водещ.
ми кво ку4ка в наи тапата телевизия бтв и е грозна пача
Омъжена е за Бранко Салич, с когото имат две деца - Лазар<ref>[http://life.dir.bg/stars/3/star1158.html]</ref> и Хана<ref>[http://www.btv.bg/news/?magic=world&story=46989]</ref>.

== Източници ==
{{бел1}}

{{българи-мъниче}}

[[Категория:Български ТВ водещи]]

Версия от 18:19, 20 август 2007

Ани Салич е българска телевизионна водеща. Завършва специалност Научна информация в Колежа по библиотечно дело в София. През 1995 започва работа като репортер и водещ на собствено публицистично предаване по Нова телевизия, наречено „В сърцето на София“. След това става водещ на новините по Канал 3. По същия канал работи и по политическото предаване „Да разпръснем мъглата“. След одобрение на конкурс обявен от bTV, Салич е водещ на новинарски емисии. През 2001 печели награда за телевизионен водещ. Омъжена е за Бранко Салич, с когото имат две деца - Лазар[1] и Хана[2].

Източници