Чад Майкъл Мъри: Разлика между версии

от Уикипедия, свободната енциклопедия
Изтрито е съдържание Добавено е съдържание
м Робот Добавяне: hu:Chad Michael Murray
PrinceYuki (беседа | приноси)
връщане след вандализми; допълнения и леко изглаждане
Ред 7: Ред 7:
| роден-място=[[Бъфало]], [[САЩ]]
| роден-място=[[Бъфало]], [[САЩ]]
}}
}}

Име:Чад Майкъл Мъри


Рожденна дата:24,Август 1981


Зодия:Дева


Очи:Сини


Коса:Блонд,Руса


Образование:средно


Завършил:Гимназията Кларенс


Висок:183см


Роден:Бъфало,Ню Йорк


Град:Лос Анджелис,щата Калифорния


Спорт:Футбол


Любими филми:Гладиаторът,Клуб за борба


Любимо шоу:Симпсън,Фабрика за страх


Любима книга:Спасителят в ръжта ,Автор: Дж. Д. Селинджър


Любима Група:Incubus(Досадник), Dave Matthews Band


Вдъхновения:баща му, Едуард Нортън,Ал Пачино,Леонардо ДиКаприо и Робърт де Ниро


Хобита:американски футбол,волейбол,баскетбол,футбол


Любима храна:Спагети с наденица или пилешко


Лош навик:"Поставям си крака в устата" - когато говоря понякога казвам които не значат нищо... обикновено много глупави неща.(буквален превод)


Момиче мечта:да е сладурана,момиче ,което може и да говори и да слуша,умно момиче


'''Чад Майкъл Мъри''' (на [[английски език|английски]] ''Chad Michael Murray'') е [[САЩ|американски]] [[актьор]] и [[модел]].
'''Чад Майкъл Мъри''' (на [[английски език|английски]] ''Chad Michael Murray'') е [[САЩ|американски]] [[актьор]] и [[модел]].


Роден е на [[24 август]] [[1981]] година в [[Бъфало]], [[Ню Йорк (щат)|Ню Йорк]]. Голямата му мечта да стане спортист се разбива след като се контузва. Атлет по природа, той е приучен от една медицинска сестра да се пробва като [[фотомодел]].
Роден е на [[24 август]] [[1981]] година в [[Бъфало]], [[Ню Йорк (щат)|Ню Йорк]]. Голямата му мечта да стане спортист се разбива след контузия. Атлет по природа, той е посъветван от медицинска сестра да се пробва като [[фотомодел]].

Мъри получава стипендия от местната модна агенция „Wright Model and Talent“, която му позволява да се състезава в [[Орландо]]. Там той е забелязан от [[Лос Анджелис|лосанджелиски]] търсач на млади таланти.

Кариерата му в Лос Анджелис се развива шеметно и за кратко време той вече е модел на най-известните модни къщи и дизайнери, сред които „[[Gucci]]“, „[[Tommy Hilfiger]]“ и „[[Sketchers]]“.

По време на престоя си в Лос Анджелис получава малка роля в „[[Диагноза убийство]]“. Скоро неговата филмова кариера процяфтява и Чад получава голяма роля в поредицата „[[Gilmore Girls]]“ на „[[Warner Bros.]]“, където играе ролята на Тристин Дю Грей. Участва и в „[[Последствия]]“ ([[2001]]) и в „[[Кръгът на Доусън]]“.

Продължава с филмите, но не на малкия ,а на големия екран. През 2003 участва в [[римейк]] на филма „[[Шантав петък]]“, където играе и [[Линдзи Лоан]].

Играе в тийнейджърския сериал „[[One Tree Hill]]“. Снима се в „[[Историята на Пепеляшка]]“ ([[2001]]) с певицата [[Хилари Дъф]].

Последната му роля е във филма на ужасите „[[Къщата на восъка]]“.

На [[16 април]] [[2004]] се жени за [[София Буш]].Сега е разведен със София Буш и е сгоден за Кензи Далтън от 04.04.2006г

Любопитно:
Имeто му на хавайски:




Истинско име: Хавайско име:


Чад Майкъл Мъри Кака Микале Мучай
____________________________________________________________________________________


Чад Майкъл Мъри е зодия дева





Кебала оракъл:




Зададен въпрос към Кебла:


Ще спечели ли оскар?


Отговор:


Ангела на милосърдието ще удовлетвори вашето искание, моли се!




__________________________________________________________________________________


Номерологичен:


Нумерологичен хороскоп -Път на живота и Лична година




Път на живота


Chad*, вашият Път на живота е с вибрация 6.


За вас може да се каже, че сте белязани от успеха и късмета. Разбира се, те не са дошли даром при вас – поговорката гласи: "1% талант и 99% труд". Но вие знаете това много добре, затова постиженията и признанието в професията, която сте си избрали, няма да закъснеят. Не се трудите заради славата, просто обичате да бъдете полезни на другите, да давате от себе си. Бихте искали да реализирате това и в партньорските и семейните взаимоотношения, но там ще се сблъскате с недоволство и липса на признание от страна на партньора. Причината за това обаче е във вас – той просто се нуждае от вашето присъствие и любов, вместо от вашата загриженост. Поставяте си високи цели, гледате оптимистично на бъдещето, стремите се да израснете и духовно. За да бъдете наистина щастливи освободете се от максимализма, не налагайте своята гледна точка на хората около вас.






Лична Година: 3


3 – Развитие, път


Може да се каже, че вече сте набрали скорост и уверено се движите по жизнения си път. Чувствате се в свои води в професията, мислите че няма какво да ви изненада. Но точно сега е момента да повишите квалификацията си, като изкарате подходящ курс или семинар. Имате достатъчно свободно време, затова намерете начин да го използвате пълноценно. Многото нови контакти и запознанства ще разширят мирогледа ви. Годината е белязана и от знака на пътуванията, възможно е и излизане в чужбина. Има тенденция да разпилявате енергията си в много, но незначителни дейности и занимания. Като цяло няма да се сблъскате със сериозни препятствия по житейския ви път. Знак че сте се отклонили от него може да бъде обстоятелството, че хората около вас като че ли не ви забеляват, не намирате общ език с тях.




*Името е изписано на англииски за по голяма достоверност на хороскопа(доколкото може да се вярва на един хороскоп)...


____________________________________________________________________________________


Вашето число е 6 - 6 означава нагласа.




Разберете какво значи отговорност. Научете се да синхронизирате нехармоничните вибрации в своя живот и в живота на човека, с когото сте свързани. Слушайте внимателно и мълчаливо и се научете да примирявате противоположностите. Ще ви се наложи да се справяте с маса семейни проблеми и да поемете грижата за по-слабите си братя и сестри, защото сте отговорен за тях. Ще давате духовна или материална подкрепа на нуждаещите се. Пазете идеалите си, но не ги натрапвайте на другите.


Апелът на Пътя на живота 6 е към семейството, обществото, държавата или света. Той се управлява от два елемента - земя и въздух.


Урокът е: да се отнасяте с чувство на отговорност към членовете на собственото си семейство и на общността.


Пътят, който трябва да следвате: да откликвате на социалните нужди на хората, да проявявате състрадание и разбиране, да носите любов и утеха, да съчувствате и със силата на собствения си разум и способност за преценка да отстоявате справедливостта.


Отрицателни черти: покровителствено отношение към другите, опитвате се да налагате собственото си мнение и виждане на околните и да ги държите в емоционално подчинение.


Цел: да служите на другите, да им помагате и да ги поддържате, когато имат нужда.


Благоприятни професии: всяка професия, която е в служба на нуждаещите се, благоустройство, медицина, ветеринарна медицина, вътрешно обзавеждане.




____________________________________________________________________________________


Щастливо чсло:8


В астрологията "8" е числото, което има най-силна материалистична енергия и се отличава със своя стремеж към реализация. Това е числото на постигнатите цели и затова най-вече му подхожда характерът на десетия знак от зодиакалната система - този на Козирог и неговия управител Сатурн. Козирог заема най-високата позиция върху символния кръг на Зодиака и се свързва с осъществяването на целите на личността чрез професионална реализация. В древността неговият управител - планетата Сатурн, е била олицетворение на енергията, притежавана от тъмните сили в природата и резултатите от тяхното желание да доминират над живота на човека. По тези причини и до ден-днешен често прекалено се сгъстяват боите, с които се обрисува природата на тази планета: като зъл дух навличащ ни беди и нещастия. Силата на Сатурн проявява нашите наклонности и желанието ни да не се сблъскваме с трудностите по своя житейски път. Ако не се научим да преодоляваме препятствията, ако не помислим сами как да постигнем целите си, а разчитаме на хората, на обстоятелствата, въобще на всичка друго, но не и на нас самите, то неминуемо ще срещнем безкомпромистния Сатурн, който може да вгорчи живота ни. Така стигаме до значението на числото "осем", съответстващо на природата на Сатурн, като енергия, която символизира борбата за победа, упоритостта и разбирането за света като материално олицетворение на духа. "Осмицата" дели и едновременно отваря пространството, тъй като кубът има осем върха. Те осъществяват връзката не само с четирите посоки на света, но и с опита да повтори образ на "четворката" (квадрата) върху пространството, което не е ограничено от страните на квадрата и така да се реализира едно вътрешно състояние в обективно съществуваща форма. Ако срещнем силната "осмица" ще я познаем по нейната безупречна логика на мисълта, по хладното й държане по отношение на заобикалящите и по желанието на всяка цена да реализира своите идеи. Кариеризмът на осмицата е пословичен, но сам по себе си не е залог за успехи. Това обаче не им пречи да се отнасят с ненужно високомерие към останалия свят. Ако "осмицата" е слаба, то човекът, който я носи, лесно се съгласява неговата личност да бъде поставяна (или сам той го прави) на пиедестал, като смята, че достатъчно доказателство за неговите възможности са материалните постижения и забравя за духовната страна на делата си. На природата на осмицата съответстват тъмните тонове. Най-често като свят на "осмицата" и на Сатурн се посочва тъмнозеленото (тъмнокафявото), даващи надмощие на догматизма и на жестокостта, която не позволява колебанията и угризенията да проникнат в същността на човека, за да не провалят опитите му да се представи за силен и непоколебим.


____________________________________________________________________________________


По зодия и име:


Вашето име е Път, по който минават лъчистите фини енергии от околния свят, за да направят от Вас ето това:




Вие идеализирате близък роднина и това е вградило у вас основата на трайна привързаност към всичко родно, за което печелите съмишленици, понякога – и отдалече. Тук много помагат вашата висока чувствителност и дипломатичност, оригиналните ви идеи, способността ви да изслушвате и разбирате хората. Ценител сте на традиционните изкуства, но ви липсва достатъчно решителност и твърдост, за да се пробвате с лични изяви. Предпочитате други да правят това, а вие да вървите след тях. Идеален партньор сте за човек с високи стремежи и не малко хъс и възможности, може да помогнете много на такъв човек за успеха му. Обичате да приемате приятели в дома си и да им създавате радости. Талантът ви е да създавате душевен и физически комфорт за хората и той може да се приложи в области, касаещи душевноста и психиката или активния отдих и туризма. И не го ли използвате този талант, собствените ви шансове силно намаляват.





Мъри получава стипендия от местната модна агенция "Wright Model and Talent", която му позволява да се състезава в [[Орландо]]. Там той е забелязан от [[Лос Анджелис|лосанджелиски]] търсач на млади таланти.
Името ви указва и Начинът, по който действат тези сили, както - и тяхната крайна Цел, за да направят от Вас ето това:


Кариерата му в Лос Анджелис се развива шеметно и за кратко време той вече е модел на най-известните модни къщи и дизайнери, сред които „[[Гучи]]“, „[[Томи Хилфигър]]“ и „[[Скетчърс]]“.


По време на престоя си в Лос Анджелис получава малка роля в „''[[Диагноза убийство]]''“. Скоро неговата филмова кариера процяфтява и Чад получава голяма роля в поредицата "''[[Gilmore Girls]]''" на „[[Уорнър Брос]]“, където играе ролята на Тристин Дю Грей. Участва и в „''[[Последствия]]''“ ([[2001]]) и в „''[[Кръгът на Доусън]]''“.


Продължава с филмите, но не на малкия ,а на големия екран. През [[2003]] участва в [[римейк]] на филма „''[[Шантав петък]]''“, където играе и [[Линдзи Лоан]].


Играе в тийнейджърския сериал „''[[Самотно дърво на хълма]]''“. Снима се в „''[[Историята на Пепеляшка]]''“ ([[2001]]) с [[Хилари Дъф]].
Непрекъснато се стремите към хора, места и ситуации, които ви носят ново вдъхновение и ви зареждат с духовна енергия. Романтиката и фееричната красота са двете неща, които упражняват най-силно очарование и влияние върху живота ви и най-важно ваше предимство би било евентуално умение да пресътворявате всичко това в изкуство. Във всеки случай цветовете и цветовите съчетания оказват и ще оказват върху вас почти еуфорично въздействие. Вие сте твърде всеотдаен човек, създаден да живее в тандем, в сътрудничество и взаимопощ и готов да забрави за себе си, когато трябва да се притече на помощ на своя другар. Не бива да започвате никое дело сам (-а), затова кой е до вас, кой е вашият брачен или друг партньор, придобива най-основно значение. Пазете се от разочарования в личния живот, от алкохол и други упойващи вещества, защото всички те могат да имат върху вас твърде силно и разрушително действие !


Последната му роля е във филма на ужасите „''[[Къщата на восъка]]''“.


На [[16 април]] [[2004]] се жени за [[София Буш]]. На [[4 април]] [[2006]] се развеждат.


{{Превод от|en|Chad Michael Murray}}
{{Превод от|en|Chad Michael Murray}}

Версия от 07:38, 26 август 2007

Чад Майкъл Мъри
Chad Michael Murray
американски актьор

Роден
Активен периодот 1999 г.
Семейство
СъпругаСара Ромър (2015)
София Буш (2005 – 2006)
ПартньорСофия Буш (2002 – 2005)
Деца2

Уебсайтwww.thechadmichaelmurray.com
Чад Майкъл Мъри в Общомедия

Чад Майкъл Мъри (на английски Chad Michael Murray) е американски актьор и модел.

Роден е на 24 август 1981 година в Бъфало, Ню Йорк. Голямата му мечта да стане спортист се разбива след контузия. Атлет по природа, той е посъветван от медицинска сестра да се пробва като фотомодел.

Мъри получава стипендия от местната модна агенция "Wright Model and Talent", която му позволява да се състезава в Орландо. Там той е забелязан от лосанджелиски търсач на млади таланти.

Кариерата му в Лос Анджелис се развива шеметно и за кратко време той вече е модел на най-известните модни къщи и дизайнери, сред които „Гучи“, „Томи Хилфигър“ и „Скетчърс“.

По време на престоя си в Лос Анджелис получава малка роля в „Диагноза убийство“. Скоро неговата филмова кариера процяфтява и Чад получава голяма роля в поредицата "Gilmore Girls" на „Уорнър Брос“, където играе ролята на Тристин Дю Грей. Участва и в „Последствия“ (2001) и в „Кръгът на Доусън“.

Продължава с филмите, но не на малкия ,а на големия екран. През 2003 участва в римейк на филма „Шантав петък“, където играе и Линдзи Лоан.

Играе в тийнейджърския сериал „Самотно дърво на хълма“. Снима се в „Историята на Пепеляшка“ (2001) с Хилари Дъф.

Последната му роля е във филма на ужасите „Къщата на восъка“.

На 16 април 2004 се жени за София Буш. На 4 април 2006 се развеждат.

  Тази страница частично или изцяло представлява превод на страницата Chad Michael Murray в Уикипедия на английски. Оригиналният текст, както и този превод, са защитени от Лиценза „Криейтив Комънс – Признание – Споделяне на споделеното“, а за съдържание, създадено преди юни 2009 година – от Лиценза за свободна документация на ГНУ. Прегледайте историята на редакциите на оригиналната страница, както и на преводната страница, за да видите списъка на съавторите. ​

ВАЖНО: Този шаблон се отнася единствено до авторските права върху съдържанието на статията. Добавянето му не отменя изискването да се посочват конкретни източници на твърденията, които да бъдат благонадеждни.​

Моля, добавете oldid номера на версията, от която е направен преводът!

Външни препратки