Скуби-Ду (персонаж): Разлика между версии

от Уикипедия, свободната енциклопедия
Изтрито е съдържание Добавено е съдържание
м Файлът „Scooby-doo.jpg“ е изтрит от Общомедия от потребител Rocket000 поради: Copyright violation.
м кат.
Ред 1: Ред 1:
'''Скуби-Ду''' е главният герой от анимационното детско [[Скуби-Ду, къде си?]] създадено от [[Хана-Барбъра]]. Той, заедно с [[приятел]]ите си Велма, Дафни, Фред и Шаги обикалят света и разрешават мистерии. Във всеки епизод Скуби употребява репликата си ''"Скуби Дуби Дуу!"''Оригиналния озвучител на Скуби-Ду е [[Дон Месик]], който след това бива заместван от други озвучители. Скуби-Ду е известен с навика си да похапва, когато е уплашен. Днес [[марка]]та Скуби-Ду носи милиони [[долар]]и годишно на свойте създатели и също така е една от световните евъргрийн марки, с които израстват поколения деца от цял [[свят]].


[[Категория:Анимационни герои]]
[[Скуби-Ду]] е главният герой от анимационното детско [[Скуби-Ду, къде си?]] създадено от Хана-Барбъра.Той,заедно с [[приятел]]ите си Велма,Дафни,Фред и Шаги обикалят [[света]] и разрешават мистерии.Във всеки епизод Скуби употребява репликата си " Скуби Дуби Дуу"!Оригиналния озвучител на Скуби-Ду е Дон Месик,който след това бива заместван от други озвучители.Скуби-Ду е известен с навикът си да похапва,когато е уплашен.Днес [[марка]]та Скуби-Ду носи милиони [[долар]]и годишно на свойте създатели и също така е една от световните евъргрийн марки,с които израстват поколения деца от цял [[свят]].

Версия от 17:17, 24 април 2008

Скуби-Ду е главният герой от анимационното детско Скуби-Ду, къде си? създадено от Хана-Барбъра. Той, заедно с приятелите си Велма, Дафни, Фред и Шаги обикалят света и разрешават мистерии. Във всеки епизод Скуби употребява репликата си "Скуби Дуби Дуу!"Оригиналния озвучител на Скуби-Ду е Дон Месик, който след това бива заместван от други озвучители. Скуби-Ду е известен с навика си да похапва, когато е уплашен. Днес марката Скуби-Ду носи милиони долари годишно на свойте създатели и също така е една от световните евъргрийн марки, с които израстват поколения деца от цял свят.